Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál szexnèl bàrmekkora farok bemegy a popsiba? A nőnek kell előtte tàgítania magát? Vagy hogyan tud erre előkèszülni? A pasik szeretnek bele is èlvezni? L
én férfiként mondom,hogy igen bármekkora befér...tudok ellazítani ott nálam alap a kiöblítés majd alapos szappanos mosdás, egy kis sikosítót kb 5ml nyomok fel fecskendővel,kivűlről bekenem egy kis szőlőzsirral...
én így készülök fel amikor tudom,hogy az asszony szerepcserés "kedvében" van ...mikormár2-3újjal simán bennem van akkor jön a felcsatolós broki...
Bármekkora be tud menni, de nyílván egy vastagabb másabb érzés egy nőnek.
Érdemes kimosni előtte körtefecskendővel, aztán előtágítani a popsit plug-al, utána nyalni, ujjazni, sikosítani és csak akkor lehet finoman behatolni. Van akinek az elején még így is fáj, de van aki egyből élvezi.
Természetesen a végén a popsiba szoktam élvezni.
Mi a párommal ritkán sexelünk análba.
Mert fáj neki.
Nem nagyon tudom benyomni mert nagyon vastag farkam van.
40/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!