Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor fogták meg először a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogták meg először a nemiszerved? Milyen érzés volt?

Figyelt kérdés
nov. 9. 08:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20 évesen. Kellemes volt
nov. 9. 08:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen. Megijedtem.
nov. 9. 08:42
 3/16 anonim ***** válasza:
Még alsósok voltunk mikor egy csoportos orvosi vizsgálaton a körzeti doktornő aki bomba nő volt abban az időben mindenkinek megvizsgálta .Alul a golyókat tapintotta a bőrt hatra lehet húzni .
nov. 9. 08:47
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Lány osztálytársam rámarkolt a farkamra, pont állt(általános iskolában kinek nem áll folyamatosan?). Nagyon jó érzés volt, mJd elélveztem, de láttam a lányon is, hogy csodálkozik miért ilyen kemény.
nov. 9. 08:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen, kellemes volt
nov. 9. 08:56
 6/16 anonim ***** válasza:
53%
14 évesen markolták meg először a mellem.
nov. 9. 10:02
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális értelemben 20 évesen. Belenyúlt a csaj az alsómba, és elkezdte kibújtatni belőle. Hát, olyan jót még sose éreztem azelőtt. Ahogy kiszabadult (bár már előtte is merev voltam), egyből ágaskodott is. :)
nov. 9. 10:25
 8/16 anonim ***** válasza:

12 jo erzes volt de nem tudtam mi ez

Orvososat jatszottunk

nov. 9. 11:38
 9/16 anonim ***** válasza:
13 évesen. Állt is keményen egyből. Jó volt.
nov. 9. 12:38
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

Általános iskola 7. osztályban délután, tanítás után ültünk egy csajjal a suli egy közösségi részén egymással szemben csak ketten. Nyilván az ember már nem emlékszik, hogy mi volt a téma, de meg akarta nézni a farkamat, villantottam neki csak(mivel azért alkalmanként elsétáltak mellettünk diákok). Utána az őrületbe kergetett azzal, hogy vegyem elő neki a legrandomabb helyeken. Aztán néhány hét múlva a folyosón a nadrágomba nyúlt és húzott rajta párat, majd ott hagyott. Ezek után a legváratlanabb helyzetekben mutatta meg a mellét, vagy kérte, hogy mutassam meg a farkam, végül a tornateremben egy lyukas órán vertem ki a farkam előtte. Végül a következő évben nyolcadikban szopott le, azóta nem találkoztunk :D

28F

nov. 9. 17:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!