Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Swingerben egy duci nő is találhat magának srácokat egy gangbangre?
Figyelt kérdés
nov. 8. 22:50
2/11 anonim válasza:
Igen találhat, sokan szeretik a duci idomokat. F
3/11 anonim válasza:
Még hogy duci, egyenesen kövér 50-es nők is járnak oda és kapják a faszt.
Ezt most teljesen pozitívan írom, komolyan!
4/11 anonim válasza:
Én duci/kövér nőként szépnek tartom magam, szerintem arányos a testalkatom is. Igazából swingerbe csak férfi kísérővel mennék, habár még nem voltam, de úgy képzelem el hogy a legtöbb pasi az 50+os perverz "bácsika" lehet..
Nem mintha nem lennének vonzó 50es pasik is, de na..
27N
5/11 A kérdező kommentje:
A feleségem elég túlsúlyos és rendkívül önbizalom hiányos. Szeretném elvinni egy swinger klubba. Azt érzem, hogy fél, hogy kinézik stb...Nekem cuckold fétisem van, szóval ha nem is történne semmi csak egy kis flört vagy hogy rámozdulnak férfiak az nagyon klassz lenne... Egyébként 31 éves és nem zárkózik el tőle, inkább az önbizalom hiány a fő korlát
nov. 8. 22:58
6/11 anonim válasza:
Ha izgat a cuckold es a felesegednek bejonnek a fiatal sracok irj priviben :)
8/11 anonim válasza:
Nem ritka jelenség, mint ahogy azt gondolod. Az én feleségem is duci, teltkarcsú. Az első alkalom nyögve nyelősen indult. De jó vége lett, mert egy házaspár rámozdult és elvonulva, ők hármasban igen csak jól érezte magát. A második alkalmat már határozottan kezdeményezte. Ekkor két harmincas srác kapta közre és hancúroztak egy nagyot a közös helységben. Nekem tetszett, ahogy előjött belőle a vadmacska. Azóta nincs megállás, habzsolja az életet.
9/11 anonim válasza:
Nagyon sokunknak bejönnek a duci nők és a hozzá tartozó telt idomok.
10/11 anonim válasza:
simán, ott bárki a 80 éves 130kilós nő is
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!