Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, masztinál inkább a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, masztinál inkább a makkal játszotok vagy a bőrrel?

Figyelt kérdés
Hallottam már olyanról, aki a makkjához kevésbé szeret közvetlenül érni maszti során, mert hogy "túl érzékeny". Nekem ez kicsit fura, mert én pont hogy igyekszem inkább azt ingerelni, mint hogy csak a bőrt húzgáljam rajta, mert szinte összehasonlíthatatlanul jobb érzés úgy az egész, pláne az orgazmus. Ezzel nektek mi a tapasztalat?

nov. 8. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Mind a kettővel, nekem már ki van edzve.
nov. 8. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Bör!

A makk túl érzékeny.

A metélteknél gondolom más a helyzet!

nov. 8. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Bőr! Fel le!
nov. 8. 21:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem körül van metélve, így csak a kopasz makkommal tudok játszani.

Így is jó érzés csak sokkal tovább tart kicsapnom, mint aki tudja csattogtatni rajta a fitymáját.

nov. 9. 06:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Mind a kettővel felváltva. 39f
nov. 9. 06:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem mondható túlérzékenynek a makkom, talán pont ezért is szoktam meg úgy, hogy keményen rászorítva a bőrt húzogatom fel-le. Csak a makkot izgatni közvetlenül nekem nem olyan jó érzés. Próbáltam még régebben sikosítóval, de nem volt az igazi. Én el se tudnám képzelni amúgy, hogy körül legyek metélve, szerintem ki sem tudnám verni úgy.
nov. 9. 07:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindkettőt szoktam. Bő nyállal és simogatom a makkot.
nov. 9. 16:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is érzékeny a makkom, úgyhogy bőr +1 :D
nov. 9. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért van a bőr rajta szóval csak azt húzogatom ;) néha izgattam régen a fürdő kádba csak a makkot de mostanában nem pedig az is jó volt , lehet megint kellene 25/f
nov. 11. 13:18
 10/10 anonim ***** válasza:
a perem alatt izgatom bőrt lehúzva
nov. 12. 18:15

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!