Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van különbség pedofil és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van különbség pedofil és pedofil közt? Tehát ezen belül is vannak eltérések?

Figyelt kérdés

nov. 8. 13:39
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
29%
Most megnyugtattak hogy ám pedofil vagy de nem követsz el erőszakot akkor rendben vagy?
nov. 8. 18:21
 22/34 A kérdező kommentje:

21

Nem, mivel egyrészt nem vagyok pedofil, másrészt, ez az értelmes válasz egy kérdésre. nem a sárdobálás meg a mocskolódás amit pl te is művelsz.

nov. 8. 18:23
 23/34 anonim ***** válasza:
29%
Ilyen kerdesre nem lehet mashogy reagálni, ez a bűncselekmények leggusztustalanabb egyike
nov. 8. 18:28
 24/34 A kérdező kommentje:

23

Van akinek mégis sikerült

nov. 8. 18:32
 25/34 anonim ***** válasza:
32%
de ez miért érdekel ennyire? Vonzódsz a fiatalabbakhoz?
nov. 8. 18:40
 26/34 A kérdező kommentje:

25

Tényleg csak ez az egy lehetőség merül fel benned? Meg sem fordul a fejedben hogy esetleg rokonaim, ismerőseim körében van olyan személy aki áldozat és miatta kérdezem? Vagy netán én magam voltam áldozat valaha és ezért érdekel a téma? Ja nem, az ki van zárva, ugye? Ilyen kérdést csak egy aberrált gerinctelen pedofil tesz fel mi?

nov. 8. 18:43
 27/34 anonim ***** válasza:
24%
Ha valoban ez allna a hatterben, nem pontoznad le azokat a valaszokat, amelyekben az all hogy kiiktatnak az osszes ilyet
nov. 8. 18:56
 28/34 A kérdező kommentje:

27

Olvastad te azt a szekciót? Az áll ott: Hasznos SZÁMODRA ez a válasz? Azért pontozom le, mert számomra jelen kérdés kapcsán nem hasznos az a válasz, hogy mit kéne csinálni a pedofilokkal, mert nem ezt kérdeztem.

nov. 8. 19:04
 29/34 anonim ***** válasza:
48%
Meg is van a valasz amit szerettem volna😂
nov. 8. 19:09
 30/34 A kérdező kommentje:

29

Miért van az az érzésem, hogy megint hátsó szándékot keresel a válaszom mögött. De mindegy, te már elkönyvelted magadnak hogy pedofil vagyok szóval feleslegesen magyarázok itt neked bármit. Egyszerűen imádsz belekötni az összes kérdésbe amit feltesznek itt. Lehet hogy neked nincs jobb dolgod, nekem viszont ezer van úgyhogy erről ennyit.

nov. 8. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!