Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúk ugyagyanúgy élik meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk ugyagyanúgy élik meg az első magömlést, mint a lányok az első menstruációt?

Figyelt kérdés

nov. 8. 13:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kellemes élményeim maradtak az éjszakai magömléseimről. Kicsit gyengébb érzés volt mint később az orgazmus és persze nem is irányitottam tudatosan de jó volt. Hogy milyen menstruálni nem tudom arról nincs személyes tapasztalatom.
nov. 8. 14:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

9,10

Egy nő olyan 13 éves korától 50ig menstruál. Egy férfinél felnőtt korban nagyon ritka az éjszakai magömlés, jellemzően akkor esik meg, ha régóta nem él némi életet. Egy felnőtt férfi emellett képes kontrollálni magát, nem ösztönlény, hogy egy utcán latott jó nőre azonnal felálljon a ceruza.

nov. 8. 14:57
 13/13 anonim ***** válasza:
36%
El kell keserítselek 12-es, még jó nő se kell, elég ha pl kicsit rázkódik a busz. Persze minimálisan lehet csökkenteni ha a pucér nagyanyádra gondolsz de van hogy az is annyit ér mint halottnak a csók.
nov. 8. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!