Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha felizgat annak gondolata, hogy mi lett volna ha valaki gyerekkoromban szexuálisan vonzódik hozzám? Többi lent, 23/f
Figyelt kérdés
Nem történt ilyen, de felizgat a gondolat hogyha valaki most bevallaná nekem, hogy gyerekként vonzónak talált engem szexuálisan.nov. 8. 11:29
1/6 anonim válasza:
Még akkoris ha a 20 évvel idősebb nagybácsikád mondaná ezt?
Igen, gáz.
2/6 Laylah válasza:
12 voltam, mikor egy 24 éves srác szerelmes lett belém és közeledett, amennyire tudott. Végülis csak kb. 10 évre traumatizált, nagyon "izgi" volt.
3/6 A kérdező kommentje:
2
Én nem állítottam olyat, hogy akit szexuálisan molesztálnak annak ez izgató lenne. Ha nem tudod értelmezni a szöveget amit olvasol, minek kommentelsz?
nov. 8. 13:02
4/6 anonim válasza:
Fantázia és valóság nagyon más. Szerintem gáz erre izgulni
5/6 anonim válasza:
Ha nem erőszakra, hanem kölcsönös beleegyezéssel történő, másrészt rendes, heteró aktusra gondolsz, abban nincs semmi különös. Szerintem tizenéves fiúknál ez nagyjából általános fantázia, hogy egy érettebb nő, például a tanárnőjük vonzónak találja őket, és szexelnek. Az ilyen korú fiúk túlnyomó többsége nem hogy nem utasítaná vissza, hanem egyenesen örülne egy ilyen lehetőségnek.
6/6 anonim válasza:
mit tekintesz gyermekkornak?
Ha téged felizgat, nem gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!