Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok! Művészi jellegű testfestésre modellként vállalkoznátok?
Voltam már többféle modell (hol festőknek, hol fényképészeknek). Alapvetően úgy vagyok vele, hogyha tetszik a koncepció, akkor benne lennék. A linkelt kép nekem nem tetszik, ebben nem lennék benne, de volt olyan testfestés, aminek nagyon tetszett a koncepciója (igaz, az a párommal valósult meg).
Ha érdekel a dolog, vágj bele, de azért nézz utána, hogy kinek, kiknek állsz modellt. Ha csak valami no-name hapsi az, aki így akar nő közelébe kerülni, akkor engedd el, viszont ha nyomon követhető személyről van szó, aki valóban foglalkozik ilyesmivel, akkor miért is ne? (Bár utóbbi nem éppen így random módon keres magának modellt.) Elvileg neki illene valamilyen órabért felajánlania.
Sokmindenben egyet értek az előzővel, egy valami maradt ki nála, ami szerintem fontos: Hol és kik előtt mutatnám meg magam.
Azért nem mindegy, hogy művészsuli pár embere előtt, vagy esetleg fesztiválon egy városnyi ember előtt lennék meztelen vagy félmeztelen. Mert gondolom a fedetlen cicik az alap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!