Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Láttál vagy hallottál már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttál vagy hallottál már másokat szexelni?

Figyelt kérdés

Milyen érzés volt?

20L

nov. 7. 21:35
1 2 3
 1/26 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Egyszer egy házibuliban amikor a többiek hazamentek, 4-en ott maradtunk (egyik barátnőmmel meg 2 pasival), és egy szobában, ők az ágyon, mi a kanapén. Egymástól kb 5 méterre. Izgató volt nézni és hallgatni őket.
nov. 7. 21:41
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Szüleimet
nov. 7. 21:41
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Nővéremet meg a szomszéd srácot.
nov. 7. 21:44
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Láttam. Fiatal pár megkért, hogy fotózzam őket szex közben. Szerették volna látni magukat kivülről. Meglátták.
nov. 7. 21:47
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Szülőket

Néha ijesztő volt máskor izgatö

nov. 7. 21:51
 6/26 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező!

Te láttál már valakiket?De a kérdésre válaszolva még nem láttam.-

nov. 7. 22:05
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Evezős táborban kétszemélyes sátrakban aludtunk, lányok-fiúk külön sátorban. Én egy egyetemista lánnyal kerültem egy sátorba és az egyik éjszaka arra ébredtem fel, hogy izgatja magát. Átéltem életem első spontán orgazmusát, leírhatatlan élmény volt.
nov. 7. 22:21
 8/26 anonim ***** válasza:
64%
Anyát hallottam a haverommal.
nov. 7. 22:24
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Jártam pár vad buliban ;) és a szomszédot is sokszor hallom.
nov. 7. 22:28
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, de barátnőm mesélte, hogy amikor kollégista volt, akkor a szobatársa felhozta egy buli után a barátját. Barátnőm nyögésekre kelt és látta a sötétben, hogy éppen szexelnek.
nov. 7. 22:33
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!