Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsókolnék valakit, akkor abból kiderülhet-e, hogy nem vagyok frigid, egészséges szexuális vágyam van?
Egy csók tud izgató lenni, ugye? Be lehet tőle gerjedni?
Napközben nem igazán szoktam gondolni a szexre, sem pedig fantáziálni stb, és emiatt aggódok, hogy baj van velem, talán frigid vagyok.
Szűz vagyok és csókolózni sem csókolóztam még.
Jól gondolom, hogy annak ellenére, hogy a napközbeni alacsony libidóval rendelkező személyt egy érzéki csókkal fel lehet izgatni?
Félek, hogy frigid vagyok vagy aszexuális vagy bármi ilyen...
Kipróbáljam vagy inkább ne vicceljek ilyennel, mert csak ártok magamnak vagy másnak?
Köszönöm szépen a normális válaszokat.
Nem kérek privát üzeneteket, köszönöm. 😅
Már van egy-két jelöltem az ismerőseim közül.
Vonzódjak hozzá, úgy érted? Rendben, köszönöm szépen. 😊
Erre még nem gondoltam. Azt hittem, hogy mindegy kivel csókolózik az ember.
Egyáltalán nem mindegy, kivel csókolózik az ember. Amikor olyannal csókolóztam, aki tetszett, akkor se volt jó elsőre. Később aztán jó lett, egészen extázisba estem tőle. Viszont a szex nekem soha nem volt jó, tehát ezt még a csókból nem biztos, hogy meg tudod állapítani.
Minden esetre ha megpróbálod, vonzó emberrel, érzelmekkel tedd!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!