Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anális közben miért lesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális közben miért lesz kakis a pénisz? Ha előtte tisztítást is végeztél, és egyéb mást is, ami hozzá kell. Negatív kommentelők kíméljenek.

Figyelt kérdés
Negatív kommentelők kíméljenek, csak normális válaszokért jöttem, hogy megértsem.
nov. 6. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A bél rendszer hosszú nem tudod teljesen kimosni
nov. 6. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy első is írta, előfordul mivel a beleidben nincsenek kapuk, ajtók. Egybefüggő cső rendszerként képzeld el, csak nevében különítjük el, például a rendszer végét végbélnek hívjuk, előtte van a vastagbél kb. másfél méter hosszú, azelőtt a vékonybél 6-7 méter hosszú.

De ezek egy folyamatos belet jelentenek, tehát hiába mosod ki a cső végét, a többi sűrű dolog folyamatosan mozog, halad előre mondjuk óránként 1-2 centit.

nov. 6. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

Sose tudod kimosni normálisan, csak nagyjából, egyébként érdekes dolog ez, mert nekem se az ujjam, se a farkam nem lett olyan sose, pedig a csajok nem készültek rá, hogy anál lesz.

😱🤷‍♂️

nov. 6. 17:45
 4/6 anonim ***** válasza:
21%
Maradék...a rohadék 😂😂
nov. 6. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Jártam így anno, egy pici maradt a nőben, ahogyan az 1#-es válaszoló is írta amiatt szerintem is. Tiszta nő volt, adott magára. Arról a piciről nem tehet...
nov. 6. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazából az anális szex azt jelenti, hogy valakinek a belébe / végbelébe dugod a péniszed, ahonnan jön ki a kaki. Ezért lesz olyan a péniszed.
nov. 6. 20:56

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!