Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány pubertás előtti fiatal fiúknak(szakember írta),masztinál hosszan tartó, sorozatos orgazmusa van. Tapasztalt ilyet valaki?
Figyelt kérdés
nov. 6. 16:56
2/3 platinumhand válasza:
Nem tudom ez annak számít-e, de 14 éves korom körül sokkal könnyebben ki tudtam egymás után verni és többször élveztem el.
3/3 A kérdező kommentje:
A pubertáskor előtt fordul ez elő,amikor még nem jön semmi a fütyinkből. Találtam egy beírást,egy ilyen szerencsés valakitől: "hát nekem wolt wolt mikor 1más után 10-15x elmentem 1élwezés max 1perc wolt...de most 17 wok és csak 1x tok,persze ezt naponta 2,3x...de most nemtom mé nem birom olyan sokszór..ja és azt még megjegyezném h 15x tudtam 1más után,de azt napi min 5x...xd"
nov. 9. 19:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!