Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Spontán orgazmus alvás alatt pl hajnalban más nőnél is van?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon ritka a szex alatti orgazmus, általában nem is lesz. Viszont pár hét, esetleg hónap után nekem van olyan, általában hajnalban, mint amit a férfiak szoktak mondani, hogy spontán orgazmus. Arra szoktam felkelni, hogy nagyon érzékeny és utána ha hozzá érek, már jön is a hüvelyi összehúzódás.
Ez létezik, vagy nagyon ritka nőnél? Csak mert eddig minden férfi, aki ezt megtudta, azt mondta, hogy ő nem is tudta, hogy lányoknál is van ilyen.
nov. 6. 16:02
1/10 Laylah válasza:
Kb. háromszor volt olyan, hogy álmomban elélveztem, vagy majdnem elélveztem. 34 év alatt. Szóval ritkán. :D
2/10 NemFogodKitalálni válasza:
2-3x nekem is volt már álmomban. De ez csak akkor volt, amikor szingli voltam.
3/10 anonim válasza:
Elöfordult néha. (Jobb mint az igazi:-)
4/10 anonim válasza:
Majdnem orgazmusom volt csak álmomban, és az is nagyon ritkán.
5/10 anonim válasza:
Volt már de nem is csoda, mert olyat álmodtam hogy csak na...35N
6/10 anonim válasza:
A nőknél igazából az orgazmus fejben dől el, így elméletben, gyakoribb ez a nőknél, mint a férfiaknál.
Én pl férfiként sokszor közel jutok álmomban, de sose sültem még el spontán, még pubertánsként sem.
7/10 anonim válasza:
45 év alatt 2szer volt, az is terhesség alatt, szextilalomban
8/10 anonim válasza:
Nálam nem volt, vagy nem emlékszem rá. Viszont nedvesen elég gyakran ébredek.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ezek szerint normálisan előfordul. Csak nálam gyakori, mert a szex során nincs orgazmusom.
nov. 7. 15:52
10/10 A kérdező kommentje:
#8 emiatt mondjuk irigyellek. 😀
nov. 7. 15:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!