Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki volt 2 rosszlánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki volt 2 rosszlánnyal egyszerre, mennyire voltak egymással? Vagy csak a vendéggel?

Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni de csak rosszat olvastam eddig hogy át véres , lehúzas .
nov. 6. 11:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekik ez munka, egy a sok közül. Persze, hogy nem lehet olyan mint két lánnyal akik ezt élvezetből teszik mert azok legalább téged is kívánnak nem csak egymást, sőt azok még ki sem dobnak az idő lejártával. Csak csalódás érhet, ez egyértelmű ha belegondolsz...
nov. 6. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedül mész prostihoz ott is hatalmas a szórás! A többség "iparos" szenvtelen, futószalag munkát végez, kevés van amelyik el tudja játszani, hogy élvezi és kedves valamennyire. Ha két k.vát fizetsz ugyanezt kapod csak kétszeresen.
nov. 6. 12:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Nyilván így van.

De régebben egy lánnyal olvastam értékelést írta a srác ment a lányhoz, a lány még kerdezte hogy zavarná e ha a barátnője is..

Írta a csávó nyilván dupla ár volt de jó volt.

Akkor gondoltam rá 1..2 nap múlva hogy jó lenne, de már nem találtam ki volt a lány.

Azóta még amiket olvasók az mind lehúzas

nov. 6. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Voltam. Tudtam, hogy a már ismert lány lb. Kértem következö alkalommal szerezzen olyan lányt harmadiknak akit ö szivesen kényeztetne. Szivesen teljesitette (utolag megköszönte:-)
nov. 6. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Voltam 2x is. Nettó lehúzás.

Alap: mindkettejük óradíját kifizeted.

Az egyik alkalommal tudatosan húzták az időt. Egymás kényeztetése inkább vicces volt, mint erotikus ..... legalábbis Ők jókat nevetgéltek közben, látszott, hogy nem vették komolyan a dolgot. A másik esetben ridegek voltak egymással nem foglalkoztak és igazából csak az egyikük "dolgozott" a másik csak, hogy úgy mondjam; jelen volt.

nov. 6. 15:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Hű ez gáz!

Én 2 olyat keresnék aki szereti a szexet egymással és velem is

nov. 6. 20:23

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!