Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok mi az a pont, ahonnan már nincs visszaút a szeretkezésben, ahol már biztos hogy nem tudtok nemet mondani? Többi lent, kort is írjatok!
Figyelt kérdés
Tehát mi az a pont a testeteken, amit ha a fiú megérint, vagy mi az a mozzanat, ameddig ha eljuttok, akkor már nem tudtok nemet mondani a szexre?nov. 5. 11:24
1/11 anonim válasza:
Segítek
Nem ezen múlik náluk
Van pénzed? Nincs. = Takarodj
Jól nézel ki? Nem. = Takarodj
Ismer? Nem. = Takarodj
2/11 anonim válasza:
Amikor megérint ott lent, vagy elkezd nyalni. 28L
3/11 StevenUp válasza:
Ha létezne ilyen "bekapcsológomb" a nőkön akkor a földön dupla ennyien élnénk.
4/11 NemFogodKitalálni válasza:
Bár én kapcsolatban mondom ezt, így más. De a páromnak elég, ha megcsókolja a nyakamat/vállamat, én attól már kész vagyok.
Viszont kapcsolaton kívül nem kerülök olyan helyzetbe pasival, hogy csak úgy itt-ott megérintsen úgy, hogy szex legyen belőle. Ha pedig már olyan a szituáció, akkor mindegy hol érint meg, úgyis szex lesz belőle, másképp nem érintene úgy meg.
5/11 anonim válasza:
Érdekes azt hittem, bárhol féket tudnak nyomni a csajok... :/
6/11 anonim válasza:
Fiúk, nálatok mi az a pont, ahonnan már nincs visszaút a szeretkezésben, ahol már biztos hogy nem tudtok nemet mondani? Többi lent, kort is írjatok!
7/11 anonim válasza:
Hogy tetszik e adott helyzet, pl a csókja miközben nyúlunk ide, oda és nem érzem azt, hogy tovább kellene vinni mert a vágy nagyon beindulna.
8/11 anonim válasza:
Nem egy konkrét pont van, hanem hangulat, érzés. Ez egy folyamat, nem pedig x helyen hozzádér és jaj máris megvan a szex. Apró lépésenként kell előre vinnie, s gyakorlatilag bárhol el tudja rontani (menet közben is) önzéssel, oda nem figyeléssel, bunkósággal.
10/11 anonim válasza:
8-as
Ez nálunk fiúknál is ugyanígy van. Nem kell ehhez lány lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!