Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lefeküdni egy férfival csak azért, mert nagy farka van és szeretném egyszer kipróbálni, hogy milyen naggyal?
Figyelt kérdés
tegnap 19:42
1/14 anonim válasza:
Egyszer érdemes, de nem csak a méret számít. Voltam extra nagy mérettel és nem volt olyan nagyszám, mint előtte hittem.
2/14 anonim válasza:
Ezt neked kell eldöntened.
Gondolom nem ellenszenves a pasi.
Honnan tudod hogy tényleg nagy?
3/14 anonim válasza:
Csak akkor ha azért a férfi is elviselhető, ha a farkát nem tekinted. Simán csak amiatt, nem éri meg az tuti.
4/14 anonim válasza:
Ne kezdj túl naggyal, nehogy kellemetlen legyen a dolog. Egy 23-as már komoly rombolást tud végezni. Írj rám, az enyém az átlagnál csak picit nagyobb (19), és nem is túl vastag, viszont jó sokáig bírom
5/14 anonim válasza:
Ha kívánod, akkor persze, feküdj le vele
6/14 anonim válasza:
Lanykent mondom szerintem igen
Elejen lehet hogy faj i fog de ha ugyes es ovatosan csinalja akkor a vegen nagy elmeny
7/14 anonim válasza:
Lényeges amit a #6-os mond: "ha ügyes és óvatosan csinálja". Na, erre mi a garancia?
8/14 anonim válasza:
Ezt te tudod. Lehet megpróbálnám én is kíváncsiságból. 26L
9/14 anonim válasza:
Ha tényleg nagy van neki legalább 22 centi akkor én is kipróbálnám már csak kíváncsiságból, de azzal vigyázz hogy lehet nem is olyan nagy van neki hanem csak azt hazudja hogy benne legyél, tuti lemernel vonalzoval ha kisebb ott hagynám:)
10/14 anonim válasza:
#6, #8, #9: A "legalább 22 centi" - szép látvány, de veszélyes fegyver!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!