Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Érdemes lefeküdni egy férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lefeküdni egy férfival csak azért, mert nagy farka van és szeretném egyszer kipróbálni, hogy milyen naggyal?

Figyelt kérdés
tegnap 19:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Egyszer érdemes, de nem csak a méret számít. Voltam extra nagy mérettel és nem volt olyan nagyszám, mint előtte hittem.
tegnap 19:44
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Ezt neked kell eldöntened.

Gondolom nem ellenszenves a pasi.

Honnan tudod hogy tényleg nagy?

tegnap 19:45
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Csak akkor ha azért a férfi is elviselhető, ha a farkát nem tekinted. Simán csak amiatt, nem éri meg az tuti.
tegnap 19:45
 4/14 anonim ***** válasza:
7%
Ne kezdj túl naggyal, nehogy kellemetlen legyen a dolog. Egy 23-as már komoly rombolást tud végezni. Írj rám, az enyém az átlagnál csak picit nagyobb (19), és nem is túl vastag, viszont jó sokáig bírom
tegnap 19:50
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Ha kívánod, akkor persze, feküdj le vele
tegnap 19:58
 6/14 anonim ***** válasza:
65%

Lanykent mondom szerintem igen

Elejen lehet hogy faj i fog de ha ugyes es ovatosan csinalja akkor a vegen nagy elmeny

tegnap 20:02
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Lényeges amit a #6-os mond: "ha ügyes és óvatosan csinálja". Na, erre mi a garancia?
tegnap 20:21
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Ezt te tudod. Lehet megpróbálnám én is kíváncsiságból. 26L
tegnap 20:32
 9/14 anonim ***** válasza:
28%
Ha tényleg nagy van neki legalább 22 centi akkor én is kipróbálnám már csak kíváncsiságból, de azzal vigyázz hogy lehet nem is olyan nagy van neki hanem csak azt hazudja hogy benne legyél, tuti lemernel vonalzoval ha kisebb ott hagynám:)
tegnap 20:35
 10/14 anonim ***** válasza:
69%
#6, #8, #9: A "legalább 22 centi" - szép látvány, de veszélyes fegyver!
tegnap 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!