Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prókátor kérdése:
Szívesen néznétek meg élőben, ahogy valakit alaposan elfenekelnek?
Figyelt kérdés
Nőkhöz is, férfiakhoz is szól a kérdés! Kit szeretnétek látni, férfit vagy nőt?nov. 4. 16:23
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, és nem érdekelne
Férfi vagyok, és nem érdekelne
Nő vagyok, és nőt szívesen néznék
Férfi vagyok, és férfit szívesen néznék
Nő vagyok, és férfit szívesen néznék
Férfi vagyok, és nőt szívesen néznék
44 szavazat
1/13 anonim válasza:
Mi értelme annak hogy ott vagy és csak nézed a helyett hogy te fenekelnél el valakit?
24/f
6/13 anonim válasza:
Régebben tudom hogy akinek volt kapcsolata mehetet pl elitepain forgatasra egy ilyesmire én is elmennék:)
9/13 anonim válasza:
Én inkább csinálni szeretném, de csak nőnek/lánynak! F.
10/13 anonim válasza:
Nincs ilyen opció, de én nőként másik nő és férfi elfenekelését is szívesen végignézném :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!