Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a párjukkal vettek részt 3-as vagy többen szexben, ha volt ilyen milyen érzés volt látni hogy a párod a "másikat" láthatóan jobban élvezte? Éreztél e ilyet közben? Ha igen hogy élted meg? Megváltoztak e a napjaitok egy ilyen után rossz irányba?
Figyelt kérdés
#megbántás #nem vár fejlemény
nov. 4. 11:20
1/9 anonim válasza:
Jó érzés volt, tudtam, hogy tetszeni fog, ezért is csináltuk. Semmi sem változott a kapcsolatunkban ennek hatására.
3/9 anonim válasza:
Itt az irigység abszolút jó értelemben, pozitív értelemben jelent meg bennem. Érdekes és izgató.
4/9 anonim válasza:
Jó irányba változott az életünk, el tudjuk különíteni a szexet, a hétköznapi élettől így semmi rossz szájíz nincsen. Az ágyban is kiélvezi midnenki a dolgot, szval minden happy.
5/9 A kérdező kommentje:
Jól megleptek ezek a válaszok, bevallom őszintén.
nov. 4. 11:55
6/9 anonim válasza:
Imádom látni őt ahogy lerendezi a nagyfarkú házibarátunk minden hétvégén.
Kérdező: milyen válaszra számítottál vagy jelenleg te melyik helyzetben vagy, mesélj.
7/9 A kérdező kommentje:
Egyikbe sem vagyok, egy pszichológiai állítást akartam megvizsgálni ami a hétvégén elém került és gondoltam megkérdezlek titeket. Nem gondoltam elsöprő jó élményre ezzel kapcsolatban a válaszokban. A 3-as móka persze érdekel máshogy de kapcsolatban nekem biztos nem tenne jót, én nem így vagyok bekötve.
nov. 4. 12:05
8/9 anonim válasza:
Hihetetlen izgalmas volt! S persze, hogy élvezte, azért csináljuk, hogy jó legyen nem azért hogy sírjon közben :)
Erősíti a kapcsolatunkat, mert Őt nagyon izgatja amikor több pasi között van, s én is imádom a többeseket. Igazi win-win helyzet, a "perverzióinkban" is tökéletesen passzolunk.
9/9 anonim válasza:
Ha arra gondolsz tud-e éket verni egy kapcsolatba - igen tud! Azoknál ahol csak az egyik fél vágyik rá, nem tökéletes a pár kapcsolata, azaz nem egy nyelvet beszélnek, vagy nem tartják be a közös játékszabályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!