Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lepődtetek már meg más fiú pénisz méretén?
Figyelt kérdés
Közös zuhany, tábor, kollégium során akinek volt olyan helyzet amikor előfordult, hogy látta másét.nov. 4. 10:51
1/12 anonim válasza:
Volt párszor.
Azon is, hogy lankadtan milyen nagy, illetve azon is, hogy hogyan lehet annyira kicsi.
De nem zavart, mert tudom, hogy mindenkinek más méretű, úgyhogy annyira nem kell meglepődni rajtuk, csak elgondolkoztató. Amikor számítasz valamire a másiknál, és nem akkora.
2/12 anonim válasza:
Egyszer az uszodába mikor beléptem az öltözőbe ott volt egy fiatal srác akinek épp állt a farka. Nem tudom mit csinálhatott, de jó nagy volt neki. Nem túl vastag, de hosszú.
3/12 anonim válasza:
Igen. A haveromnak baromi nagy. Egy buliban láttam gatyán keresztül amikor a barinőm az ölében ült.
4/12 anonim válasza:
Nem mert lankadtan teljesen más. Lehet az 5 centisnől 20 meg a 12-ből 14 is.
5/12 anonim válasza:
Elég sokszor.Akár mert nagy,vagy épp pici volt neki nagyon.De a szőrösség/szőrtelenség is meglepő néha.Vagy épp a nagy fityma,
lógó/feszes zacsi.Mindenkié érdekel,sok különleges darab van😀
6/12 anonim válasza:
Igen, jó pár alkalommal volt ilyen uszodai zuhanyzóban vagy öltözőben, de táborban és szaunában is.
7/12 anonim válasza:
Igen, iskolai/uszodai öltözőben nem egyszer.
8/12 anonim válasza:
Igen usziba igazából azon lepődtem meg hogy a barátomnak milyen kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!