Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc felnőtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a kedvenc felnőtt pelusotok?

Figyelt kérdés
Lehet akár ABDL, vagy sima gyógyszertári is, de melyik a kedvencetek/melyiket használjátok a legszívesebben? És miért? Csak pisire vagy ha rajtatok van abszolút nem használtok wct?

nov. 2. 18:25
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Aki erre gerjed, az se normális. Sok szánalmas, hitvány, aberrált alak...
nov. 2. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Incontrol és a Rearz a nagy kedvencek. Ezek eléggé nagy kapacitásúak, szeretem ha jól ki vagyok párnázva. Csak kisdologra használom.
nov. 2. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Rearz, Megamax, Incontrol, Abu

Csak pisire

nov. 2. 20:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Tena slip maxi.

90% pisi.

Volt már beöntéssel.

nov. 3. 05:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak a Tena slip-et próbáltam és csak pisire.Tetszett!
nov. 3. 09:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak bepisilésre használom, van hogy az állatkás minták jönnek be mint a Rearz Safari, meg tőlük a dínós van rajtam pont, peekABU-t is szeretem, de van hogy a teljesen fehér (de nem kórházi, ne legyen rajta csík csak legyen jó vastag és fóliás) ami tetszik, például hosszú útra. Hétköznapinak a Crinklz is jó mert nem annyira drága és valahogy jó a fazonja, nem dörzsöl úgy nadrág alatt.

Gyógyszertáriban mindig csalódok mióta nem fóliás a tena, tudtok esetleg jót ami tart is és így fel mernétek venni bárhova?

nov. 4. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Az Abri Formot mondanám (M2-est használok, néha M3-ast).

De a Dailee Slipet is ki akarom majd próbálni mert külsőre jól néz ki csak még sose vettem.

Bepisilésre használom csak.

nov. 4. 18:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Tena slip maxi+betèt
nov. 5. 08:41
 9/10 anonim ***** válasza:
22%
Az “angol WC” kifejezés a vízöblítéses vécére utal, amelyet Sir John Harrington talált fel a 16. században1. Az angol WC lényege, hogy vízöblítéssel működik, ami segít a szennyeződések eltávolításában és a kellemetlen szagok csökkentésében. Az angol WC-t ma már világszerte használják különböző formákban és méretekben. Érdemes használni
nov. 7. 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:
34%
Wow. Akkor én eddig tévhitben éltem és feleslegesen pelenkáztam magam 20-on évekig?
nov. 7. 16:12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!