Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm ennyi férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm ennyi férfival feküdt le, hogyan tudnám elfogadni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2,5 éve összejöttem egy lánnyal, még a legelején rákérdeztem, hogy mennyi férfival feküdt le, azt mondta kb. 30-al, és ebben nincsenek benne a lazább dolgok, gondolom akikkel csak csókolózott...

És ezt 15-25 éves kora közt csinálta, 25 éves korában jött össze az előző párjával akivel több éves kapcsolatban voltak.

Az is zavar, hogy nem tudom róla ezt elképzelni, én egyáltalán nem ilyennek ismerem, tény, hogy szexmániás, de nem tudom elképzelni, hogy ilyen könnyen adta volna magát. Tudom eltelt 2,5 év, de mostanában jár ez a fejemben...

nov. 2. 17:49
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
87%
Ha zavar és nem tudod elfogadni akkor szakíts de nem hiszem hogy ez olyan nagy dolog lenne.
nov. 2. 17:54
 2/32 anonim ***** válasza:
87%

Ha zavar a múltja most engedd el.

Az nem fog változni.

Te mennyi nővel voltál?

Ha a szám hasonló semmi okod és jogod sincs hogy így gondolkozz.

nov. 2. 18:06
 3/32 anonim ***** válasza:
89%
Ha zavar engedd el, mert később is zavarni fog.
nov. 2. 18:09
 4/32 anonim ***** válasza:
94%
Könnyen adta magát?! :D a nő dönti el, lesz-e szex. Szereti a szexet, ebben semmi rossz nincs. Ő dolga, hány emberrel volt együtt. Ha te képtelen vagy ezt feldolgozni, inkább lépj tovább.
nov. 2. 18:19
 5/32 anonim ***** válasza:
62%
Szerinted mennyi volt a valós szám, ha ennyit vallott be?
nov. 2. 18:21
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Ezt Neked kell fejben megoldani. Apámat 20 év házasság után is hallottam piásan azon sopánkodni, hogy neki anyám vette el a szüzességét anyámnak viszont nem ő volt az első. Amúgy talán harmadik, de lehet második...

Viszont a nagyobb kérdés, hogy a számok és a szexmánia tükrében úgy érzed maximalisan ki tudod elégíteni az igényeit?

nov. 2. 18:24
 7/32 A kérdező kommentje:

2: Nekem ő a második.

5: Szerintem ha hazudni akart volna kevesebbet mondott volna.

6: Szerintem és szerinte is igen.

nov. 2. 19:01
 8/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem hazudik, kicsit tobben fogtak a pinajat mint a templom kilincset de az nem gond
nov. 2. 19:03
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezek így vannak, akkor miért zavar?
nov. 2. 19:05
 10/32 anonim ***** válasza:
51%
Szard le.
nov. 2. 19:17
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!