Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ennyi férfival feküdt le, hogyan tudnám elfogadni?
Sziasztok!
2,5 éve összejöttem egy lánnyal, még a legelején rákérdeztem, hogy mennyi férfival feküdt le, azt mondta kb. 30-al, és ebben nincsenek benne a lazább dolgok, gondolom akikkel csak csókolózott...
És ezt 15-25 éves kora közt csinálta, 25 éves korában jött össze az előző párjával akivel több éves kapcsolatban voltak.
Az is zavar, hogy nem tudom róla ezt elképzelni, én egyáltalán nem ilyennek ismerem, tény, hogy szexmániás, de nem tudom elképzelni, hogy ilyen könnyen adta volna magát. Tudom eltelt 2,5 év, de mostanában jár ez a fejemben...
Ha zavar a múltja most engedd el.
Az nem fog változni.
Te mennyi nővel voltál?
Ha a szám hasonló semmi okod és jogod sincs hogy így gondolkozz.
Ezt Neked kell fejben megoldani. Apámat 20 év házasság után is hallottam piásan azon sopánkodni, hogy neki anyám vette el a szüzességét anyámnak viszont nem ő volt az első. Amúgy talán harmadik, de lehet második...
Viszont a nagyobb kérdés, hogy a számok és a szexmánia tükrében úgy érzed maximalisan ki tudod elégíteni az igényeit?
2: Nekem ő a második.
5: Szerintem ha hazudni akart volna kevesebbet mondott volna.
6: Szerintem és szerinte is igen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!