Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kollégisták, ti maszturbáltato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégisták, ti maszturbáltatok már úgy, hogy lefekvés után ott voltak a többiek is a szobában?

Figyelt kérdés

nov. 2. 10:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
nov. 2. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyszer.
nov. 2. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, takaró alatt. De más is csinálja.
nov. 2. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
jó kérdés nem hiszem hogy a mai fiatalok szégyenlősködnének és a takaró alatt csinálnák szerintem vagy együtt vagy simán ki verik ott :) vagy nem tudom ha takaró alatt verik úgyis kiderül nem nehéz észre venni akkor meg már mindegy ha elő veszi.. aztán lehet nincs igazam sose voltam kolis így nem tudom hogy működik az ottani lét és az egyéb szükségletek :D
nov. 2. 11:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy jellemző az ilyen az esetek 80-90%-ban. Akik szégyenlősebbek azok megoldják a wc-n vagy gyors tusolás közben, ha van rá mód, de egyébként takaró alatt tuti sokan csinálják. De szerintem is van aki kitakarja magát és úgy van vele, hogy úgyse nézi senki, hogy mit csinál. Bár nem voltam kolis, de az ilyen dolgok miatt sajnálom, hogy kihagytam.
nov. 2. 12:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen
nov. 2. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnyugtat, akkor olyan is van, hogy szex a szobatárs előtt.
nov. 2. 13:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7esnek igaza van. Szobatársam is dugott úgy csajt hogy ketten voltunk még a szobában. Én hallottam hogy mit csinálnak, nem szóltam rájuk. Csak kavartak. Aztán 2 héttel később lyuksógorok lettünk mert a csaj nekem is felajánlotta magát és én akkor bárkit megdugtam nem hogy ha a csaj kér fel.
nov. 2. 13:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi közösen szoktuk szóval igen
nov. 2. 14:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!