Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ki szeretném próbàlni az anál szexet, milyen teendőim vannak előtte? Milyen érzés lesz közben és melyik póz ehhez a legjobb első alkalommal? Utána fogok érezni valamit? L
Figyelt kérdés
nov. 2. 07:30
1/5 anonim válasza:
Ha nem végzel beöntést, akkor legalább a zuhanycsővel most ki magad a higiénia miatt és előtte menj el wc-re.
Nekem a kutya póz a legjobb. Az elején valószínűleg biztos fog fájni, de ha ügyes a párod, akkor utána mindig kellemes érzés.
2/5 anonim válasza:
Érdemes beöntést csinálni, patikában lehet hozzá kapni kis gömböcskét. Én jobban eltudok lazulni ha tudom tiszta a popsim. Fontos hogy a pasid figyelmes és gyengéd legyen és lassan csinálja. Nagyon fontos hogy ő hogy áll hozzá, lehet kellemes és lehet fájdalmas ha nem figyel rád. Segít első előtt ha előtte hosszan ujjaz egy majd két ujjal. Ha már ezt megszoktad szerintem utána érdemes betennie a farkát. Sok sok síkosító és lassan mozogjon. Szerintem kutya pózban érdemes próbálkozni.
3/5 anonim válasza:
Én ha már nagyon fel vagyok izgulva könnyebb az anal. Sok síkosítót használjatok és lassan haladjatok. Először ujjazzon. Nekem kutya pózban rosszabb, oldalt fekve ha mögötted van a pasi hogy kicsit felhúzod a térded jobb szerintem. Plusz még misszionáriusba.
4/5 anonim válasza:
Tisztálkodás belsőleg nagyon fontos.
Párom hason fekszik így a legjobb... nekem mindenképpen de így neki is könnyen megy.
5/5 anonim válasza:
3 partnerem is fixnek tartotta hogy ő ilyet soha aztán ők maguk soha de mindig volt olyan forró hangulat, hogy végülis kérték, hogy egyszer kipróbálják...mind kérte újra meg újra és elég nagyon éveztek közben. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy rendes, megbízható partnert találj hozzá aki már képben van. Ha ő is elsőnek csinálja sajna abból nem fog jó kisülni az fix. Nyugodt környezet, jó partner, és sok síkosító és fokozatosság tehát türelem és nem lesz baj. :) F.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!