Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha véletlenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha véletlenül arcon rúgtam?

Figyelt kérdés

Szeretném kiégetni az emlékiemből. Első alkalom volt és annyira hirtelen akart pózt váltani,hogy nem is figyeltem a lábam. Majd véletlenül arcon rúgtam. Azt hittem menten elsüllyedek szégyenemben.

Mással is előfordult már?

nov. 2. 07:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkivel előfordulhat "baleset". Nem kell ezt túlgondolni, lehet ő már el is felejtette... nekem volt, hogy az asszony arcon fingott orál közben 😀😀😀 nevettünk egy nagyot, aztán folytattuk tovább.
nov. 2. 07:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szándékos, és elnézést kér az ember akkor nincs gond. Van ilyen a szexben, a pozitúrák váltása között is persze.
nov. 2. 07:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem tökön térdelt véletlen a párom. Fájdalom múlása után csak nevettünk egyet.
nov. 2. 07:57
 4/7 cinderella_ ***** válasza:
100%
Jönnek a kínos szextörténetek. 🤭😅
nov. 2. 08:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Amúgy azt sem bánom. De annyira rosszul érzem magam. Nem tudom fog-e csillapodni.

Remélem tényleg már ő el is felejtette. Életembe nem jártam még így senkivel.

nov. 2. 09:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz :)
nov. 2. 10:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Mezítláb történt? Még izgalmas is tud lenni az ilyen, tehát nyugi.
nov. 2. 10:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!