Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rosszlányok kérdések?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok kérdések?

Figyelt kérdés

Felakarok hívni egy k*rvát a rosszlányokról, de nagyon kezdő vagyok. Így lenne pár kérdésem:

1. Telefonhíváskor bemutatkozásnál használhatok álnevet?

2. Natúr franciától lehet valamilyen nemi betegséget kapni?

3. Mennyibe kerül egy fél óra? Vagy elsőleg legyen inkább csak egy SOS francia?

nov. 1. 22:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
#6 nyaljad csak a prostinak a rücskös HPV-s, herpeszes pic_sáját te, másnak ne adj ilyen ötletet.
nov. 1. 23:37
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Általában fél orában egy élvezés, egy orában két élvezés.
nov. 1. 23:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az élvezést kérdezd előre meg. Én jártam úgy (ugyan nem voltam szűz de tapasztalatom is kb. a nullával volt egyenlő) hogy 1 órát fizettem 50 ezerért és kb. 10 mp alatt elmentem. A csaj erre benyögte hogy ennyi volt mert nála csak egyszeri élvezés van. Lehet hogy látta hogy izgulok és kihasználta de akkor is az lett volna a tiszta ha előtte megkérdezem.
nov. 2. 07:46
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

#7 azzal húz le, hogy ha megérzi a rutintalanságod, hogy nem mersz tökösen kiállni magadért akkor magasabb árat mond, illetve csökkenti a szolgáltatás tartalmát (értsd, hiába beszéltek meg több élvezést az első után kidob).

Nem égés hogy szűz vagy, a k.rvát a pénzed érdekli, s hogy könnyen letudja a fuvart. Amúgy mit filózol annyira??? Legalább annyi tököd legyen már, hogy felhívsz egy k.rvát és elmész hozzá. Nem fog megenni.

nov. 2. 13:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Olvasd el alul a kommenteket!!

Akinél nincs írva az nem engedi oda ne menj!

Akinel sok van és tetszik amit olvastál oda menj.

Lehet hogy 2..5ezerrel több lesz de akkor ha jókat írnak ne sajnald.

Én így kezdőnek fél órát mennék.

SOS az kevés az óra meg sok lesz.

Vagy esetleg masszázson nem gondolkoztal?

Ott eleve van masszázs, foglalkozik veled, aztán lehet hogy engedi hogy más is legyen, nyilván aktus nem lesz valószínűleg.

De ott legalább a fél óra ki lesz házánálva

nov. 10. 08:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Milyen gec_iség már az, hogy órára fizetsz, de gyakorlatilag megkárosit ha eldurrantál.

Gecc, akkor a maradék 50 percben masszírozzon, vagy pucolja már ki a WC-t!

nov. 10. 11:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!