Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy férfi 20 ével idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy férfi 20 ével idősebb mint én és van egy fia is én 21 éves vagyok . Azt hiszem szerelmes lettem belé mert olyan törödő kedves velem nyilvánosan féltékeny pedig semi nem történt köztünk együtt dolgozunk a főnököm lehetséges h belém ??

Figyelt kérdés
Szeretet Csak le akar fektetni? Mit tegyek nagyon vonzodom hozá
tegnap 21:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Tippelj, megdugna.
tegnap 21:42
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Már most féltékeny, mi lesz ha "összejössz vele! Pokollá teszi az életed a törődő kedves férfi! Azért foglalkozik veled mert fszra akar hőzni, a kis fiatal pnd kell neki, mér ne is haragudj meg az őszinteségért! Egy barétod se marad!
tegnap 22:09
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Azért durva hogy 21 évesen milyen kis naív emberek vannak.
tegnap 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Te mindenkihez vonzódnál ha úgy lenne alkalom, mert valószín hogy egy hétköznapi egyszer lány vagy akinek már egy mosolytól zakatolni kezd a szíve izgalmában. Ez egy szexuális ragadozó, semmi más!
tegnap 22:12
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
99%-ban arra fogadnék hogy csak meg akar dugni. A csinos 20-on éves csajokat minden korosztály is szereti a 18-tól a 98-ig (ha még feláll neki). Tapasztalatlan vagy még. Egyébként a főnökkel dugni nem annyira jó ómen. Okés, lehet előnye is, de ha túlgondolod a dolgot és terhessé válik neki, vagy te le akarod zárni (mert pl. lesz pasid) és ezért megromlik a viszony akkor nem a főnök szokott új munkahelyet keresni.
tegnap 22:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem mindenkihez vonzódnak szó sincs róla eddig csak 2 párkapcsolatok volt nem sokáig tartott nehéz esett vagyok aki még bulizni se jár és szép sokan oda vannak értem és ezel a főnököm is tisztában van 4 hónapig probálkozott be de sikertelenül ez volt 1 éve újból ott dolgozom 1 hete és próbálom el nyomni az érzéseimet
tegnap 23:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Helyes írási hibákért elnézést mindenkitől
tegnap 23:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Gondolom h idosebb pasi friss húsra vágyik de mivan akor ha ő is belém szeret/szeretne?
tegnap 23:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Neki csak a tested kell, meg a fiatal lelked, mert egy kapuzárásipánikos a korosztályánál már kinullázott fhsz! Kihasználja hogy fiatal vagy, és el tudja hitetni veled, hogy a nagy kannak te is kellhetsz. Ne bszd el az életed! A testvérem ugyanezt tette, és mára egy boldogtalan egyedülálló nő, akinek 18 évesen, elvette az ifjúságát egy 50 éves gyökér, s ezt mondom ezt 50 éves férfiként. Mondjuk én is a fiatal lányokat szeretem, de nem veszem el a fiatalságukat. Mert ha menni akarnak mehetnek. Tehát nálam szabad a pálya. Nincseljköteleződés, pont emiatt! Csak egy ugródeszkának használnak ám legyen, de nem is nyomulok, csak a véletlenre bízom!
ma 00:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy elhiteti hogy beléd szeretett. Ne álmodozz kérlek. Neki a fiatalságod kell, mert te még rajonganál, aztán elvesz mellőled mindenkit. Te írod hogy már most féltékeny, a nagy büdös semmire? Kislány, gondolkozz kérlek! Már most a "tulajdonának tekint! Menekülj tőle, mert rámegy a fiatalságod!
ma 00:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!