Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet azt kibírni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet azt kibírni hogy nincs szex többé?

Figyelt kérdés

40 éves vagyok a férjem nem akar már szexelni velem!

Szteroid nélkül nem megy neki!

Mert ugye amíg van kúra addig volt ingere de most semmi!!

Nem tudom meddig bírom !

Megint ezt meddig ,és hál istennek én egészséges vagyok!

Kívánom a szexet

Közöltem vele elmegyek másfele akkor erre közölte akkor kidob!

Vannak gyerekeink én nem tudom hova menni!!

De miért kell nekem ezt így elfogadni??!!😭😭😭😭😭😭

ma 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Akkor nyaljon ki, vagy valami. Másrészt a gyerek csak kifogás, el lehet válni.
ma 21:38
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem csinál semmilyen szexuális dolgot!!

Nagyon okos vagy és megyek az utcára a gyerekekkel??

ma 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell utcára menni. Elváltok, felezitek a közös vagyont, és elmész dolgozni. Kapsz emelt családi pótlekot, gyerektartást, es asszonytartást is követelhesz ha eddig HB voltál. Másnak is sikerült már 😉
ma 21:57
 4/9 anonim ***** válasza:
8%
Nagyon sajnálom, de miért az ilyen nyomorék gyúróssal áltáll össze ? Még egy sörgasú negyven éves is jobban dug mint ezek a szteroidos magtalanok.
ma 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

Megszólalt a törpincel. Ki mondta, hogy gyúrós az ura? Szteroidról volt szó, abból meg sokféle van. Ha holdvilagképű vagy, arra is szteroidot kapsz.

Orvos írja fel sok esetben. Olvass egy könyvet!

ma 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Két módon lehet "kibírni". Az egyik a korrekt, a másik az inkorrekt út. A korrekt lezárni azt a kapcsolatot ami már nem működik. Az inkorrekt meg félrekúr - férfiak is vannak hasonló helyzetben nagyon sokszor, találni fogsz bőven szeretőt (szerintem már most rádírtak egy csomóan privit).

A szexuális vágy ugyanolyan alapvető igény mint az étel-ital-pihenés. Folyamatosan "dolgozik" az emberben. Lehet nem annyira kontakt mint az éhség, de idővel meghatározza a gondolatainkat, cselekedeteinket. S ugyanolyan kínzó éhséget tud okozni, frusztrációt ha nem kapja meg az ember mint az étel hiánya.

ma 22:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem válltam el a férjemtől a gyerekek miatt, pedig alkoholista beszámítathatlan volt.

Mindig azt mondtam szükség van a pénzre amit haza hoz. (arról ne beszéljünk mennyit vitt el, de volt 2 fizetés)

Nyár elején holtra itta magát.

Azóta egyedül vagyok segítség nélkül. Hitellel, albérlettel, mindennel.

Puff neki meg kell oldani.

Fizunál kifizetve az albérlet, a rezsi, a hitel, a gyerekeknek a kaja, a maradékból élünk. Mellette másod állást kell vállalni.

Megoldottam, mert muszáj.

De sajnos saját káromon rájöttem, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen.

ma 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szerető mellett döntöttem, nem kell tudnia róla. 46F
ma 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha emiatt akarnal megcsalni én is elvállnék. Menj el szépen dolgozni és hagyd el ha téged ez ennyire zavar vagy vegyél egy jó vibrátort.
ma 22:54

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!