Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt kibírni hogy nincs szex többé?
40 éves vagyok a férjem nem akar már szexelni velem!
Szteroid nélkül nem megy neki!
Mert ugye amíg van kúra addig volt ingere de most semmi!!
Nem tudom meddig bírom !
Megint ezt meddig ,és hál istennek én egészséges vagyok!
Kívánom a szexet
Közöltem vele elmegyek másfele akkor erre közölte akkor kidob!
Vannak gyerekeink én nem tudom hova menni!!
De miért kell nekem ezt így elfogadni??!!😭😭😭😭😭😭
Nem csinál semmilyen szexuális dolgot!!
Nagyon okos vagy és megyek az utcára a gyerekekkel??
Megszólalt a törpincel. Ki mondta, hogy gyúrós az ura? Szteroidról volt szó, abból meg sokféle van. Ha holdvilagképű vagy, arra is szteroidot kapsz.
Orvos írja fel sok esetben. Olvass egy könyvet!
Két módon lehet "kibírni". Az egyik a korrekt, a másik az inkorrekt út. A korrekt lezárni azt a kapcsolatot ami már nem működik. Az inkorrekt meg félrekúr - férfiak is vannak hasonló helyzetben nagyon sokszor, találni fogsz bőven szeretőt (szerintem már most rádírtak egy csomóan privit).
A szexuális vágy ugyanolyan alapvető igény mint az étel-ital-pihenés. Folyamatosan "dolgozik" az emberben. Lehet nem annyira kontakt mint az éhség, de idővel meghatározza a gondolatainkat, cselekedeteinket. S ugyanolyan kínzó éhséget tud okozni, frusztrációt ha nem kapja meg az ember mint az étel hiánya.
Nem válltam el a férjemtől a gyerekek miatt, pedig alkoholista beszámítathatlan volt.
Mindig azt mondtam szükség van a pénzre amit haza hoz. (arról ne beszéljünk mennyit vitt el, de volt 2 fizetés)
Nyár elején holtra itta magát.
Azóta egyedül vagyok segítség nélkül. Hitellel, albérlettel, mindennel.
Puff neki meg kell oldani.
Fizunál kifizetve az albérlet, a rezsi, a hitel, a gyerekeknek a kaja, a maradékból élünk. Mellette másod állást kell vállalni.
Megoldottam, mert muszáj.
De sajnos saját káromon rájöttem, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!