Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez még mennyire fér bele nektek egy lánynál tetoválásból és piercingból?
Figyelt kérdés
Van egy piercing a puncijában, egy a köldökében és egy a bal cicijében. Egyik sem nagy. Van egy tetoválás a vállán és egy a köldökénél. Ez így még szexi?ma 19:18
2/8 anonim válasza:
1. vagyok: pc max fülben, köldökben, nagyon max. orrban. Mellben, punciban kizárt.
ennyi tetoválással nincs baj
3/8 anonim válasza:
Mi lenne ha inkább megmutatnád..? Mert az se mindegy valami medvecsapda van-e a bejárathoz rakva vagy mi van hogy van.
Írj privátban, ha nem csak incelválaszt akarsz kapni
6/8 Tejesbaba válasza:
A piercing a nuniban, köldökben, szájban vagy orrban kifejezetten szexi szerintem, ha nincs jobban túltolva, ha igen, akkor már átmegy inkább az ellentétijébe. A tetoválás már kérdőjelesebb, mekkora a tetoválás, mi az, hogyan néz ki, szóval az már kicsit komplexebb szerintem, meg ugye ez múlik a férfi ízlésén is, azon is hogy milyen szinten van ellene. Nyilván ha eljutnék odáig egy tetovált nővel, ugyanúgy kinyalnám meg hasonlók, de a tetoválást alapvetően annyira nem tartom nőies dolognak. Ha nem lenne túltolva nem tartanám taszítónak, de attól még szexinek sem feltétlenül........de nyilván vannak olyanok, akik kifejezetten vonzónak találnák még azt is, ha agyon lenne tetoválva a nő, szóval senki se egy-egy embernek a hozzászólása alapján döntse el, hogy szeretne e tetoválást, vagy se, hanem saját maga miatt, ha valaki szeretne, akkor az teljesen oké! Ez is olyan, hogy ha nagyon megkedvelnék egy csinos arcú lányt, és nagyon jól érezném magam vele,......lehet hogy azt is elnézném neki, ha az egész teste be lenne tetoválva. HA a nő akarja, és neki tetszik, akkor oké, de mások miatt semmi értelme sem a tetoválásnak, sem a műcicinek meg hasonlóknak..........Mindenki saját maga érezze jól magát a bőrében, utána jön csak az szerintem, hogy kinek miről, mi a véleménye.
8/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszene. Ne legyen se piercing, se tetkó.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!