Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel tehetném jobbá a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tehetném jobbá a szexet?

Figyelt kérdés

Vannak pózok amiket nem szeretnék megcsinálni.

Visszajelzés alapján azt mondja a barátom hogy remek vagyok, és ügyes, de nem érzem magamat eléggé annak.

Mivel tudnám kicsit jobbnak érezni a szexet?

Lány vagyok, nem keresek partnert.

nov. 1. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Milyen pozt nem akarsz ?
nov. 1. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mik azok a pózok, miért nem? De a legfontosabb, hogy kommunikálj a pároddal, beszéljétek meg kinek mi tetszene és legyetek mindketten kompromisszum képesek. Ha mindkettőtők enged vagy ad egy kicsit többet a másik kedvéért, ott már elég jó dolgok összejöhetnek.18L
nov. 1. 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg még fiatal vagy és mint sok nő ilyenkor leginkább a párodnak akarsz megfelelni, hogy minél jobb legyél neki.

Nem tudod teljesen átadni magad az érzésnek.

A kérdésed is erre irányul, ami egy dolgot jelent...neked nem igazán jó.

Ha jó lenne akkor nem születne meg ez a kérdés.

Hozzátenném szerintem ezzel nincsen gond. Én is ilyen voltam és rengeteg más nő is.

Ez idővel változni fog.

Akkor leszel igazán jó az ágyban ha megtanulod teljesen elengedni magad és igazán ÉLVEZNI és akarni a másikat.

Ha azért szexelsz mert őrülten kívánod és ez látszik is rajtad.

nov. 1. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Lazulj le, légy önfeledt és szabad. Élvezd ki, hogy elégedett a párod veled. Már ez a lelki plusz is sokat adna, ha végre elengednéd magad, és megélnéd úgy igazán.
nov. 1. 17:10

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!