Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, volt-e olyan h lánytársa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, volt-e olyan h lánytársaságban meztelenkedtetek?

Figyelt kérdés
Úgy értem h szexuális partner kivételével.
nov. 1. 12:06
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Naturista szauna
nov. 1. 12:10
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
A legtermészetesebb hogy otthon is úgy vagyunk, s csak vendég érkezésekor kapunk fel otthoni ruhát.
nov. 1. 12:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
#2 Ez tök jó. Nálunk is így van, mindenki ahogy épp kényelmes neki. Ez elég sokszor jelent meztelenséget, ilyen ödőben inkább már 1 póló felkerül. De az öcsém spec még nem öltözött fel ma.🤣 18L
nov. 1. 13:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Házibuli keretén belül igen, fiatalok 18 pluszos, idősebbek egyaránt.
nov. 1. 13:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen,elég sokszor.
nov. 1. 13:31
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Persze. Ha lehet, soha nem hordunk ruhát, csak sajnos most az idő nem engedi. Strandra, uszodába is csak naturista helyre megyünk, de hozzánk is szoktak jönni barátok napozni, szaunázni.
nov. 1. 14:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Naturista strandon illetve házibuliban volt, igen.

Jó dolog.

27F

nov. 2. 06:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, anno osztálykiránduláson, meg az egyetemi gólyatáborban
nov. 2. 11:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt már ilyen, hogy szomszéd csaj elött meztelen voltam, és ugy beszélgettünk. Volt hogy szorolapos csaj elött is meztelen voltam.
nov. 2. 14:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég idős vagyok ahhoz, hogy nálunk egyetemen, gólyatáborban még voltak ilyen feladatok simán. Amikor kellett, vetkőztünk és csináltuk, nálunk ez nem volt probléma. Még ha valaki az elején nem igazán akarta, egy kis rábeszéléssel, esetleg némi alkalommal azt is meg tudtuk mindig győzni.
nov. 3. 02:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!