Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, a 10-11 cm es pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a 10-11 cm es pénisz nagyon gáz?

Figyelt kérdés

tegnap 14:13
1 2
 11/20 liliom99 ***** válasza:
74%
Nem gáz. A taplóság, bunkóság, tapintatlanság, az önbizalom hiánya sokkal nagyobb gáz, hidd el.
tegnap 15:22
 12/20 hungaroboy ***** válasza:
13%
nem gáz hanem roppant kínos. Még az ördögnek se kell ilyen kicsi. Még a kutyának is nagyobb van.
tegnap 16:54
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
Még csak képen láttam, 12 vel volt már dolgom. Semmi baj nem volt vele. Ahogy előttem is írták, sokkal inkább a tapló viselkedés a gáz.18l
tegnap 17:37
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Enyém 17,5 hosszú és 5 centi vastag
tegnap 18:42
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
#14 Többen kérdezték. Jah, nem!
tegnap 18:55
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

14. Dugd fel magadnak.

De a minap volt itt a hüvelyről kérdés és az kilett tárgyalva hogy 8-9 cm a mélysége, akkor a 10 cm fax is jó.

Nem kell mindíg a méhszájat döfködni.

tegnap 19:37
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Irigyek 😂

15 illetve 16-os 👍

tegnap 19:46
 18/20 anonim ***** válasza:
#17 Miért lennék lányként irígy? Csak nem ez volt a kérdés. Erre próbáltam rávilágítani.
tegnap 19:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja
tegnap 20:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Ebből látszik hogy a lányok milyen rendesek, mert amúgy a kis méret is elég nekik, de ha nem is akkor se bàntanának meg egy normális srácot. Ellenben itt is a "férfiak" kezdik el lehúzni a kisebb méretű társukat meg csesztetni.

Én lányt még nem láttam csesztetni a kevésbé szép, vagy kis mellű nő társát. Lassan kezdem belátni hogy mi férfiak undorítóak vagyunk.

ma 04:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!