Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 liliom99 válasza:
Nem gáz. A taplóság, bunkóság, tapintatlanság, az önbizalom hiánya sokkal nagyobb gáz, hidd el.
12/20 hungaroboy válasza:
nem gáz hanem roppant kínos. Még az ördögnek se kell ilyen kicsi. Még a kutyának is nagyobb van.
13/20 anonim válasza:
Még csak képen láttam, 12 vel volt már dolgom. Semmi baj nem volt vele. Ahogy előttem is írták, sokkal inkább a tapló viselkedés a gáz.18l
16/20 anonim válasza:
14. Dugd fel magadnak.
De a minap volt itt a hüvelyről kérdés és az kilett tárgyalva hogy 8-9 cm a mélysége, akkor a 10 cm fax is jó.
Nem kell mindíg a méhszájat döfködni.
18/20 anonim válasza:
#17 Miért lennék lányként irígy? Csak nem ez volt a kérdés. Erre próbáltam rávilágítani.
20/20 anonim válasza:
Ebből látszik hogy a lányok milyen rendesek, mert amúgy a kis méret is elég nekik, de ha nem is akkor se bàntanának meg egy normális srácot. Ellenben itt is a "férfiak" kezdik el lehúzni a kisebb méretű társukat meg csesztetni.
Én lányt még nem láttam csesztetni a kevésbé szép, vagy kis mellű nő társát. Lassan kezdem belátni hogy mi férfiak undorítóak vagyunk.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!