Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat az a tény, hogy anyám megcsalja apámat?
Figyelt kérdés
Tudok róla, hogy anyám egy fickóval találkozgat mikor apám nincs itthon. Az lenne a normális, hogy ez zavarna engem, de ponthogy ellentétes hatást vált ki.
21f
tegnapelőtt 23:38
1/12 anonim válasza:
Mert nincs csajod. Ha a szex szo eszedbe jut feláll a fszod.
2/12 anonim válasza:
gondolom mert épp elégszer láttad, hogy mekkora döglöttség a házasságuk.
3/12 anonim válasza:
Ember, az anyádról van szó! Ilyesmire felizgulni elég beteg dolog.
4/12 anonim válasza:
Te is velük élsz? A fickót láttad már (pl fotón vagy élőben) ?
Csak a tudat / a tény izgat vagy bele is gondolsz vizuálisan, elképzeled anyád testét (esetleg láttad is korábban?) hogy dugja a pasi?
Elég ha üzenetben válaszolsz, ha itt nem akarsz.
Üdv.
5/12 anonim válasza:
Mert abban reménykedsz hogy ki jön anyukádból a teljes megnemélt mocskos vágyai és annyira belemerül a dologba hogy akár hónapok, évek múlva veled is lefeküdne.
7/12 A kérdező kommentje:
#2 teljesen rendben van a házasságuk, talán pont emiatt érdekes az egész
#4 igen velük élek és láttam már élőben a fickót, főleg a tény izgat benne, de ha tovább képzelem akkor az is
#6 teljesen biztos vagyok benne, hogy nem tudja
tegnap 08:23
8/12 anonim válasza:
Lehet vizuálisan elképzeled és ez izgat.Anyukád tudja hogy tudsz róla?
9/12 anonim válasza:
AnUkáx tudja hogy "érdeklődsz" feléjük hogy elképzeled őket?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!