Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valakinek nem áll fel, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek nem áll fel, az már impotensé vált? Többi alul.

Figyelt kérdés
67 éves özvegy férfi vagyok, szerteágazó betegségekkel, amelyek okozói lehetnek abban,teljesen impotens lettem. Egyáltalán nem kívánom a szexet, próbáltam önkielégítést végezni, az sem megy már, egyáltalán nem áll fel, és ondó sem jön már, ezért így sem tudok élvezni. Van e még valami ami segíteni tudna, legalább az önkielégítésben? Fiatal házas koromban jól ment a szex, 17.5 cm hosszú volt, Most meg 12 cm es ha órákig verem akkor se növekszik.Hmm.
okt. 30. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi évesen szerintem ez normális. Javaslom a sportot. Az növeli a tesztoszteront és a vérkeringést. Ezek a legfontosabbak a merevedésben. A jó táplálkozást sem szabad figyelmen kívül hagyni.
okt. 30. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. Na én pont ezek miatt nem akarom megvàrni az időskort..
okt. 30. 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem kívánod, akkor ez miért okoz gondot?
okt. 30. 14:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt arra írtam, hogy olyan rendszerességgel már nem kívánom, mint fiatal koromban. Különben napi 10 km ket gyalogolok, az étvágyam is jó, persze ezért lettem inzulinnal kezelt beteg. Vannak ismerőseim akik fiatalabbak nálam, és azok is azt mondják hogy már fél hatot mutat a mutató, onnét nem mozdul.Különben én a feleségemmel 64 éves koromig szexeltem jól ment, de a feleségem elhunyt, és jöttek elő a fenti problémáim.
okt. 30. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
#4 Akkor lehet lelki okai is vannak amiért nem megy.
okt. 30. 14:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!