Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lankadt le neki?
Megismertem egy férfit, akivel egész egyhullámhosszon vagyunk. Sokáig vártunk a szexre, mert nem szerettük volna elhamarkodni. Ő már mondta,hogy fél,hogy nem lesz nekem elég jó és tuti 1 perc alatt el fog menni. Én viszont mondtam,hogy biztos hogy tökéletes lesz stb és hogy előfordul,hogy az ember nem bírja sokáig, semmi baj ezzel.
Viszont nem ez történt. Állt mint a cövek, én nedves voltam, ígyhát neki kezdtünk...nem kellett sokáig csinálni, mert lelankadt neki. Mondtam,hogy semmi baj, ez is előfordul, ne érezze magát kellemetlenül stb.
Egy fél óra múlva újra neki kezdtünk, de ugyan ez lett a kimenetel, bár a második menet már élvezhetőbb volt szerintem. De egyik sem tartott sokáig.
Miért lankad így le? Túl stresszeli? Esetleg mert túl nedves vagyok?
Nem hibáztatom a külsőmet,mert ha az lenne a baj, fel se állt volna neki.
Mit tudunk tenni? Idővel megszokja, nem stresszel majd?
Nem tudja kellőképp elengedni magát és idővel túl izgulja a szituációt, ezt a szorongást csak fokozza az amikor már behatolt és úgymond "megtörténik a szex vele". Hidd el, ahogy szokni fogja a helyzetet Veled, sikerül majd egyre jobban ellazulnia, aztán egy ponton annyira felbátorodik majd, hogy ez a kezdeti zavar el is tűnik teljesen.
Utána már lehet, hogy néha kérni fogod, hogy igazán lehetne egy kis merevedési zavara! :D
Amiben addig segíteni tudod szerintem az-az, hogy elfogadod, hogy az összeszokós időszak ilyen...örömöd leled abban, hogy szimplán együtt vagytok, megélitek a szexualitásotok amilyen formában megy!
Az elvárás, a kényszer csak nehezíti ezt az átlendülést, pláne, hogy szegény gondolom így is elég letört lelkileg az élmények miatt.
De át fog fordulni ez, hidd el!! Saját tapasztalatból beszélek :))
Majd összeszoktok idővel. Addig is fogjátok fel úgy, hogy semmi tétje az egésznek. Mert egyébként nincs is. A szex nem valami teljesítménytúra, hanem kölcsönös örömszerzés egymás kedvére.
Egyébként védekeztetek? Ha nem, lehet, hogy attól fél, hogy teherbe ejt. Ha igen, lehet, hogy kényelmetlen neki a gumi.
Húzd fel rendesen, pl. fürödjetek együtt (vagy csak hívd be a fürdőszobába és kérd meg, hogy mossa meg a hátad). Vegyél fel szexi fehérneműt, hogy gömbölyödjön, aminek gömbölyödnie kell. Bújj hozzá csak úgy, simogasd, csókolgasd. Masszírozzátok meg egymást (nagyon finom masszázsolajakat lehet már kapni, csodákra képesek)!
Ne egyből a szerszámra utazz (mert ha teljesítménykényszere van, akkor ezzel csak azt hozod elő), hanem fedezzétek fel, hogy szinte az egész testetek erogén zóna!
Aztán pettingeltetek már? Orálisan orgazmusig? Lehet, hogy szégyellős és nem mer még csak elélvezni sem előtted. Lehet, meg sem meri kérdezni az ezzel kapcsolatos kérdéseit (pl. hová élvezzen vagy mikor szóljon vagy ilyenek).
Persze ő is elégítsen ki téged így (is). Növeld az önbizalmát azzal, hogy tudatosítod benne, hogy el tud téged juttatni a csúcsra, többféleképpen is.
Aztán ha már minden gátlás elmúlt, nem lesz baj a behatolás után sem. ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!