Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Merevedési zavar 21 évesen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merevedési zavar 21 évesen?

Figyelt kérdés

Merevedési zavarom van. 21 éves vagyok, és teljesen őszinte leszek, illetve a segítségeteket szeretném kérni, hogy kihez forduljak.

Öszintén szólva még "gyógyszer" nélkül sohasem sikerült a szex.

Elsőnek mikor oda került a sor hogy elveszítsem, nem állt fel talán ez a trauma okozta az egészet

Aztán rá pár hónapra összejöttem egy lánnyal, bele is szerettem stb. És mikor oda került a sor ismét nem sikerült rendeltem már netröl csomó mindent (kamagra, potencianövelők stb) először ezekkel végre működött is, de utánna már ezek sem használtak.

Ennek a kapcsolatomnak vége is lett

És még az az érdekes mikor beleszeretek valakibe, még a maszturbáció se megy, fel tudom állítani, de nem olyan kemény mint kellene lennie illetve nem is kívánom. Jelenleg is ez a helyzet, beleszerettem egy lányba, közöltem is vele a problémám és mióta érzem hogy szeretem a libidom 0. Azóta ki sem vertem, de ha senki nincs a képben akkor egy nap akár 3x is

Mit csináljak? Most kellene kiélnem magam mégsem tudom megcsinálni

Tudom hogy pszichés baj, de kihez forduljak?

Előre is köszönöm.

okt. 30. 09:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgessetek a lánnyal erről a problémáról. Kisérletezzetek, ha csak lelki baj van, idővel majd rendeződik.
okt. 30. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:

a bogyókkal álljál le. 21 évesen semmi szükséged rá, hacsak nincs valami nagyon komoly szervi bajod (valószínűleg nincs).

tuti, hogy lelki probléma. itt a kulcs:

"És még az az érdekes mikor beleszeretek valakibe, még a maszturbáció se megy, fel tudom állítani, de nem olyan kemény mint kellene lennie illetve nem is kívánom. "

ezek alapján madonna-k.rva komplexus: a környezeted beléd nevelte, hogy a szex egy mocskos és lealacsonyító dolog. így aztán ha van egy lány, akibe beleszeretsz és tisztelsz, azt az agyad nem akarja olyasmi "mocskos és lealacsonyító" dolgoknak kitenni, mint férfi szexuális vágy tárgyának lenni.

pszichológushoz fordulj.

okt. 30. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Azkomoly
okt. 30. 12:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Mai fiataloknak nagyobb és potensebbek 🤡
okt. 30. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 egyébként pont ez a jelenség régebben gyakoribb volt, amikor a szexfóbiás prűd vallásos nevelés volt az elterjedt. az embörnek az asszonytól azért nem annyira állt (meg nehogy már azzal a szájával szopja a farkát, amivel aztán a kölyköket csókolja), a prostinál ellenben semmi problémája nem volt.
okt. 30. 13:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Pfhu van baj haver.

Sportolni szoktál?

Lehet egy kis tesztoszteron kellene.

Gyógyszer nem kell 21 évesen.

Nézd meg mit eszel, hogyan élsz, hogyan vélekedsz a dolgokról. Egy kis önismeret után hátha betudod határolni a problémád gyökerét.

okt. 30. 19:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!