Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy mondanàtok el a feleséget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondanàtok el a feleségeteknek?

Figyelt kérdés
Van egy anal plug-om, de csak a munkahelyemen tudom tartani és hordani mert a párom nem éli az ilyeneket. Hogy mondanàtok el hogy otthon is hordanátok szívesen?

okt. 30. 03:52
1 2
 1/12 anti paladin ***** válasza:
77%
Szívem, ez most biztos furcsának fog hangzani de tudom van nekem egy ilyen vágyam. Te mit gondolsz róla?
okt. 30. 04:56
 2/12 anti paladin ***** válasza:
37%
*tudod
okt. 30. 04:56
 3/12 anonim ***** válasza:
62%

Sehogy ez tuti válóok lenne

Ferfin létedre a seggedbe dugdosol tárgyakat

Undorito

okt. 30. 06:46
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
de mi abban a jó? nem értem, írd már le
okt. 30. 07:11
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
Egyszerű le kell ülni megbeszélni mi az ami tetszik. Egy kapcsolat ugye a kommunikációról is szól. Mi őrült sok dolgot így próbáltunk ki. Úgy vagyunk vele, hogy amíg élünk addig élvezzük az életet. Persze ésszerű kereteken belül.
okt. 30. 07:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki szerint ez instant szakítás az nem érti miről kellene szólnia egy boldog párkapcsolatnak.

Elmondom: nálunk mindenki azt csinálja, amitől jól érzi magát mert a boldogsága vissza sugárzik ránk is. Tehát ha a párja nem önző akkor megengedi neki, hogy hordja otthon is, mert boldognak akarja látni őt. Értelmet nem érdemes keresni, épp elég a boldogság.

Saját sztorim: férfi létemre masszív bugyi fétisem van. Egész kiskoromban kezdődött, először csak önkielégítéshez vettem fel, majd elkezdtem hordani amikor tudtam. Egy nap elhatároztam, hogy elmondom ezt a páromnak. Nem kis bátorság kellett hozzá és először azt hitte viccelek, majd rájött, hogy nem. Nem érti mi a jó ebben, de tudja, hogy ez tesz boldoggá és nem korlátoz benne.

okt. 30. 10:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja tehat ha a ferj ku**vazni szeretne akkor a feleseg engedje meg mert attol erzi jol magat
okt. 30. 10:42
 8/12 anonim ***** válasza:
7-es, az üzenetem nem neked szólt, ezek szerint. 🤦🏻‍♂️
okt. 30. 10:59
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

“Szívem, ez most biztos furcsának fog hangzani de tudom van nekem egy ilyen vágyam. Te mit gondolsz róla?”

Oké, arra van az ajtó

🤣

okt. 30. 11:03
 10/12 A kérdező kommentje:
4-es próbáld ki és megtudod. Lehet be fog jönni neked is lehet hogy nem. Elsőre nekem is fura volt de jó érzés amikor benned van. Ettől mondjuk nem mennék ágyba pasival de mondjuk egy nőnek engedném hogy a prosztatámon keresztül vigyen el mert jó érzés.
okt. 30. 11:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!