Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mekkora/mekkora volt tini korában a pénisze?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok, hogy mennyire vagyok átlag.okt. 29. 19:54
1/11 anonim válasza:
14 évesen 13 centi volt. 19 éves koromig nőtt.
2/11 anonim válasza:
12 volt, most 24 évesen 16.
De én későn érő vagyok meg volt súlyos futymaszűkületem.
3/11 anonim válasza:
15 évesen mértem először, akkor 16 centi volt. Most 26 vagyok és 19-20 között van.
4/11 anonim válasza:
14 évesen 13/4cm volt
18 évesen 15/5cm.
19F
5/11 anonim válasza:
Sose mértem, de úgy emlékszem, hogy kicsi volt és vékony, főleg egy haveroméhoz képest. Mondjuk később se lett igazán nagy.
6/11 anonim válasza:
12 évesen volt 13 cm. Nagyjából 15 éves koromra értem el a 15 centit.
16 évesen lett 17 cm és aztán már nem is nőtt sajnos.
7/11 anonim válasza:
14 évesen 13cm volt.
Most 23 évesen 17cm
8/11 anonim válasza:
Én 13évesen mértem először, akkor 18cm volt.
Korán érő típus voltam, 14-15évesen érte el a végső méretét, 19cm lett és kicsit vastagodott is.
9/11 anonim válasza:
ugyanakkora mint most, sajnos nem nőtt
10/11 anonim válasza:
Ugyanakkora, mint most (15/4), viszont a lankadt méret jelentősen nőtt olyan 19-20 éves koromig, ami teljesen fura. Tinikoromban kínosan picire összement, de olyan 19-20 éves koromra nagyon jelentősen nőtt a herezacskóm, heréim és lankadtan a farkam mérete, aminek nyilván örültem nagyon.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!