Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az első szexuális kalandba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szexuális kalandba beavattátok a szüleiteket? Meséltetek róla hogy mire készültök?

Figyelt kérdés

A napokban tervezünk a párommal játszadozni kicsit, de kínos erről itthon mesélni, viszont bűntudatom van, hogy nem mondom el a legszűkebb körű családomnak.

(Csak játszadozás lenne, anális dolgokat nem tervezünk még)

okt. 28. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi a faxért kellene elmondani?

Soha senki nem dicsekszik ezzel el.

okt. 28. 12:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom nagyon beteg dolog lenne szerintem, ha ezt így elmondanám bárkinek a családba
okt. 28. 12:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
okt. 28. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
okt. 28. 12:59
 5/7 Laylah ***** válasza:
100%
A szex rád meg a párodra tartozik, nem a családra. Nem kell és nem is jó az orrukra kötni mindent. Nálunk a szüleim egy visszaszólásból tudták meg, hogy nem vagyok szűz (kollégista voltam és szóltam, hogy kövi hétvégén nem jövök, mert az [életemben a második] pasimhoz megyek, folyton kaptam a megjegyzéseket és célozgatásokat, majd az ajtón kifelé menet annyit mondtam köszönésképp, hogy ha eddig tudtam magamra vigyázni [fogamzásgátlás], akkor ezután is menni fog, köszi). Húgom bizalmas viszonyt ápolt anyámmal, de ő is csak annyit mondott, hogy megvolt az első, jó volt.
okt. 28. 13:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a megnyugtató válaszokat! 🤗
okt. 29. 08:24
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Én mindíg megbeszélem anyámmal,ha maszturbálni fogok.Így tuti nem nyit rám,vagy nem üti az ajtót,hogy miért zártam be.

Nálunk ez nem tabu.

Még az elején megbeszéltük ezt a témát.

Elmondta hogy néha ő is magához nyúl.És hogy ez természetes.Hozzá tartozik az életünkhöz.

Sajnos apám itthagyott minket,ezért anyámmal kellett ezt megbeszélnem.

21f.

nov. 15. 08:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!