Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fontos és nagy különbség van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos és nagy különbség van a két szőrtelítés között?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy a fiúkat zavarja,ha egy lány nem gyantáztatja alul magát,hanem borotválja? És mondjuk nem sikerül teljesen simára szedje,hanem itt ott szúr vagy elmarad 1-1 szál. Nagyon undorító?

Valószínűleg esemény előtt nem fogok tudni eljutni a kozmetikusomhoz és annyira rosszul érzem magam emiatt...nincs semmi ilyen kívánsága, viszont igénytelennek tartom a borotvált puncit. De nagyon kívánom már őt, nem akarnám 2 héttel tolni az eseményt.

okt. 28. 05:48
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Nyilván embere válogatja,de sajnos én azt tapasztalom,hogy zavarja,sőt lábon is,ha borotválva van és nem gyantázva.Ennek ellenére én inkább borotválom,már elengedtem a másoknak való állandó megfelelést.
okt. 28. 05:53
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Ha igénytelennek tartod a szőrös puncit, akkor veled vannak a gondok. Mindenki úgy tesz, ahogy preferálja. Amúgy meg nyilván jó borotválva, nem kéthetente akarnak csak dugni a pasik 😅
okt. 28. 06:09
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk például csak borotva van mindkettőnknél. Nincs gyantázás. De így is teljesen jó a szex és nincs vele semmi gond sem. Persze ezt nektek kell megbeszélni. De egy kis borosta a legtöbb embernél simán bele fér. Nálunk is. A lényeg nálunk legalábbis, hogy ne legyen dzsungel.
okt. 28. 06:18
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Ha kicsit szőrös, nem gáz. A dzsungelt viszont nem szeretem, de nem feltétlenül a látvány miatt - mert egy szép csajon még az is jól mutathat - hanem, mert azért, mert nyalásnál kellemetlen a szőrgolyókat köpködni.
okt. 28. 06:34
 5/5 anonim ***** válasza:
56%
na küldj róla egy képen aztán eldöntöm. De a viccet félretéve.Minden puncit szeretek.. A csajnak kell vele élnie. Én csak műkedvelő vagyok. Ha őneki nem gond hogy néha én is szőrös vagyok, miért kell hogy nekem az legyen hogy ő is az?
okt. 28. 07:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!