Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal 6hete voltunk egyutt, késik, lehetek terhes?
A teszt majd elondja, hogy nem vagy terhes.
Nem élek szexuális életet, de volt olyan, mikor egy napid menstruáltam, s csak kövi hónapban lett rendes. Ezer dolog okozhatja
Egyérteműen nagyon nem vagy terhes. És rohadtul felvilágosítva sem vagy.
De a kedvedért elmondom miért nem vagy terhes. Menstruáltál. De ha még valahogy át is vészelte volna magát a beléd került sperma azt az időt hogy a mesteuációd utánra kerüljön ami valjuk be nem történt meg… Bele viszel a hülyeségbe. Már megfogantál volna a mesteuáció előtt ha terhes lehetnél. Ha terhes lennél nem jött volna meg. Ez egy laradoxon. És most köv mensi késése miatt aggódsz. Amikor nem került beléd sperma, és át sem merülhetett megkerülve az előző menstruációdat… Nincs váró a hüvelyedben, vagy a szűzhártyádon. Nem vagy terhes. Nagy valószínűséggel. Kivéve ha te vagy a kivétel. Mert akkor terhes. Vagy. Ideje hogy keress egy szülészetet, mert jön a baba.
Én még nem hallottam olyanról, hogy valaki szűzen teherbe esett volna. :)
De azért máskor ne cuccos kézzel ujjazzon a pasid inkább.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!