Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz ha egy 23 éves srác szűz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy 23 éves srác szűz?

Figyelt kérdés
okt. 27. 20:28
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Írd le a korod a nemed, és hogy miért tartod annak vagy miért nem
okt. 27. 20:30
 2/11 Pomazi73 ***** válasza:
95%
Nem gàz.
okt. 27. 20:40
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Itt selejtes nyomorékok vannak akik a hülyeségeidet fogják terjeszteni! Itt gáz ha szűz vagy, gáz ha 14 centi a farkaf, minden gáz lesz!

A valóságban éld az életet, majd jön magától egy lány vagy teszel érte akivel szimpik vagytok egymásnak, legyél vele normális, hidd el hogy legrosszabb esetben is semleges lesz ez neki csak, de biztos nem negatív tényező.

okt. 27. 20:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az. Nem kell minden hülye divatnak felülni. Jóhogy már az nem gáz, hogy valaki szűzként születik.
okt. 27. 21:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem az én 24 voltam.
okt. 27. 21:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

nem gáz.

sok lánnyal jártam, de egyikkel se klappoltam akkor amikor kellett volna. ezért nem feküdtünk le. néha én utasítottam vissza őket, de olyan is volt, hogy én éreztem, hogy na most ez stabil és jó kapcsolat és érett is vagyok, szóval mehet a szex, de a csaj mondott nemet. stb.

24 voltam amikor az akkori barátnőmmel oda adtuk egymásnak a szüzességünk. ő is szűz volt. (22 éves). nem bántam meg. azóta is együtt vagyunk. nagyon örült amikor meg tudta, hogy én is szűz vagyok/voltam.

28 F

okt. 27. 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.
okt. 27. 23:02
 8/11 platinumhand ***** válasza:
100%
Nem gáz, én 23 évesen vesztettem el.
okt. 28. 09:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Sokan nyomják még ennyi idősen a Playstationt!
okt. 30. 20:32
 10/11 anonim ***** válasza:
51%

Igen gaz

Én 40 evesen is az vagyok de leszarom

Inkbb nyomom az xboxot

okt. 31. 05:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!