Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki úgy szexel hogy nem mozog?
Figyelt kérdés
Értem én úgy hogy csak bevan téve a férfi pénisze a nő hüvellyébe és csak úgy vannak és nem mozognak😅okt. 27. 18:10
1/9 anonim válasza:
A párom ilyen, ő a nő. Én mozgok benne.
4/9 anonim válasza:
Nálunk sokszor van ilyen. A férjem sokkal többször kívánja a szexet mint én, ha nincs hozzá kedvem, akkor csak hagyom hogy megdugjon, én meg közben tévézek.
5/9 anonim válasza:
4-es, nálam sokszor fordítva van. Én nézem a tvt, a bnőm meg jól szop, jó sokáig szolta szeretni így, mert nem a gyors elélvezés a léneg, hanem a játék, élvezkedés, stereti. Vagy a laptop a hasamon, dolgozok, ő meg beleül és játszik magának.
6/9 anonim válasza:
A Tengeri csillag típusú emberek, főleg nők, akik végül 40 éves macskás nők lesznek. Klisé vagy nem ez így megy :D
és utána se a saját hibáikon gondolkodnak el szerintem, hanem a férfiakat okolják hogy szemetek.
7/9 anonim válasza:
#4, #5
Nálatok az egyik fél azért "dolgozik" szex közben.
A kérdésben az szerepel hogy egyik fél sem mozog behatolás után.
8/9 anonim válasza:
7 es.. ilyen sztem nincs :D
egész végig csak ez?? fura
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!