Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nők, párok! Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, párok! Mennyire beszéltek a szexuális életetekről így anonim, mennyire vagytok nyitottak egy beszélgetés során egy ilyen oldalon?

Figyelt kérdés

okt. 27. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom hogy kulturált keretek között lehet és érdemes is beszélni a szexről, így én is szeretek
okt. 27. 11:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hangulatfüggő. De ha már szex a téma, nem értem, mi értelme lenne prűdnek lenni, főleg egy anonim oldalon. Attól még nem szeretem a közönséges vagy olyan egyszerű férfiak kérdéseit, akiknél az első mondatból látszik, hogy nem túl intelligensek.
okt. 27. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kulturáltan lehet de az akin látszik hogy erre rejszól az tiltás
okt. 27. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csatalkozom, kulturaltan lehet es relative egesz nyitott is vagyok ebben a temaban, de amennyi/amilyen PM-et itt kaptam kifejezetten veglenyektol, hat ritka az ilyen mint a feher hollo.
okt. 27. 12:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek a szexről beszélni, név nélkül egyszerűbb persze, de itt a férfiak nagy része alkalmatlan erre.
okt. 27. 15:05
 6/8 Laylah ***** válasza:
80%
Szoktam itt válaszolgatni, privátokra is, egészen addig a pontig, amíg tárgyilagos marad a beszélgetés és nem megy el abba az irányba, hogy a kérdező fél rá akarjon venni, hogy én izgassam fel őt (ezek tipikusan a "szeretsz x dolgot művelni?" kérdések, amire általában ömlengést várnak, hogy "jajj de imádom, el is öntötte a lábam közét a Niagara vízesés, bárcsak te is megtennéd velem, hős lovag"), vagy hogy át akarjon térni chatszexre, képcserére, vagy hogy szimplán csak nézegessem az egyes testrészeit.
okt. 28. 12:24
 7/8 A kérdező kommentje:

6

Nem tudom, lehet én vagyok csak ilyen, de én a Szeretsz vagy Szoktál ...? típusú kérdésekre egy szimpla igent vagy nemet várok csak, semmi ömlengést meg izgatást.

okt. 28. 13:52
 8/8 Laylah ***** válasza:
91%
Értem én, csak van, ami annyira specifikus, hogy már túl intim vagy gyanús, hogy csak ki akarja verni valamire. Ha válaszolok mégis, akkor én is csak igen/nemmel szoktam.
okt. 28. 15:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!