Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A felesegem mindig tagadta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A felesegem mindig tagadta hogy maszturbal kb egy hete a telefonja a kezembe kerult es meg talaltam egy videot amin maszturbalt azt irja watsaprol mentve mondtam neki hogy ezt valakinek el kuldte de tagadja.Vajon tenyleg el kuldte?

Figyelt kérdés
okt. 26. 18:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, magának nem igen készítette.
okt. 26. 18:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos el küldte valami pasinak
okt. 26. 19:08
 3/14 A kérdező kommentje:
* volt egy pasi akivel meg csalt volt el akartam valni de aztan meg bocsajtottam neki mert van ket lanyom es sirankozott hogy ne valjak el tobbet nem foglalkozik azzal a pasassal megszakitott minden kapcsolatot a pasas el ment kulfoldre ahogy ossze vesztek de az az erdekes hogy a telefonjaba a bejovo hivasokba meg katam a szamat a pasinak nem tagadta azt hogy beszelt vele de azt mondta a pasi fel hivta s meg kerdezte hogy vagyunk es ennyi
okt. 26. 19:14
 4/14 anonim ***** válasza:
56%
Amíg veled is szexel és jó az ágyban, addig ne törődj vele! Nem olyan nagy dolog ez!
okt. 26. 19:25
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
Örülj neki. Remélem jól megpörgette a cunit:)
okt. 26. 19:29
 6/14 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy itt porgeti a cunit de mikor velem kell szexelni akkor mint ha gumibabaval csinalnam
okt. 26. 19:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A szeretőjére gondol a közben is, miközben te reszeled.
okt. 26. 19:51
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát azzal marad a gondolással mert nem mer találkozni vele helymeghatározó van a telefonunkon pontos helyszint mutat hol jár és rögtön el kapom és tudja hogy ki rakom a kapun ugy hogy ebbe biztos vagyok nem randiznak csak ez idegesit a maszturbálos videót küld neki
okt. 26. 19:56
 9/14 anonim ***** válasza:
79%

A feleséged már nem szeret, nem kíván. A két gyerek, a közös vagyon/lakás miatt van veled. Testi igényei viszont vannak, megéli őket - csak nem veled, mert téged már nem kíván.

Félrelépett, azt nem tudni most is megteszi-e, de a jövőben meg fogja az 100%! A félrelépéshez két dolog kell: szándék és lehetőség. Az előbbi egyértelműen megvan, az utóbbit meg hozza az élet.

S nagyon rosszul közelíted meg! Ha a házasságotokat meg akarod menteni, akkor nem ellenőrizgetni kellene, hanem a "szándékot" megszüntetni! Visszahozni az érzelmeket, a tüzet a kapcsolatba, rendbe tenni a közös dolgokat. Ti ezt nem tettétek még meg, csak éltek egymás mellett mint a lakótársak akik néha még kötelességből dugnak.

okt. 26. 21:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
te is tudod az igazságot, nem sok értelme a kérdésednek
okt. 26. 22:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!