Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini lányok manapság maszturbálnak? nálunk amikor én voltam 8.-os nem tagadom masztiztunk de pl havi 2x. nem tudom hogy van most.
Figyelt kérdés
köszi az értelmes válaszokatokt. 25. 23:16
2/12 A kérdező kommentje:
Nemfogom bizonygatni hogy nő vagyok és nem vagyok pedofil sem.
okt. 25. 23:19
3/12 anonim válasza:
Nem értem, miért számít ez? Mindenesetre minden korban mindenre (is) van példa. Nem lehet általánosítani.
4/12 anonim válasza:
Ezt lehet inkább a Tini kategóriába kellett volna írnod, hiszen hivatalosan ide nemis nagyon jöhet 18 alatti...
5/12 anonim válasza:
Van aki igen, van aki nem. Kb ugyanúgy mint anno.
6/12 anonim válasza:
Ha nő vagy akkor miért érdekel a lányok puncija.?
7/12 anonim válasza:
Ugyanúgy van, ahogy akkor volt. Van aki gyakrabban csinálja, és van aki ritkábban.
8/12 anonim válasza:
8.-os koromban én heti 1-2 alkalommal csináltam és a barátnőim akikkel ilyet megbeszéltünk, azok is kb ilyesmi gyakorisággal. Ez nagyon nem is változot 4-5 év elteltével. De ahogy előttem is írták, nem vagyunk egyformák, ez változó.
9/12 anonim válasza:
Felesleges is lenne bizonygatni a kérdezőnek hogy nő. 🤣 Hiszen nem az ez tök egyértelmű.
10/12 anonim válasza:
Kötözködő kis kötsögök! Gondolkoztatok már azon hogy miért nem kelletek a kutyának sem?!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!