Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akik rendszeresen járnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik rendszeresen járnak rosszlányokhoz, azok közül is egyhez rendszeresen azoknak milyen kapcsolat alakult ki velük?

Figyelt kérdés
Nyilván üzleti kapcsolat az egész, de ettől függetlenül gondolom van egy kicsit több is. Félre ne értsetek nem szerelemre gondolok. :D

okt. 25. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Eldumálgatunk mindenféle dologról. Magánéletről nyilván nem.

Ennyi.

Bár van egy akit elvittem autós szafariba (Szadára nem Afrikába) De vele szoktam amúgy is messengeren dumálni ha nem akarok akciót akkor is.

okt. 25. 23:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Elbeszélgetünk, miközben pálcáz. Igen, évek óta visszajáró törzsvendége vagyok egy dominának, nyíltan már évek óta nem hirdeti magát. Ismer, tudja meddig lehet elmenni, a lehető legjobban meggyötör de maradandó sérülést nem okoz!
okt. 26. 05:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen más kapcsolat
okt. 26. 07:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!