Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi aki a fönőköd napi szinten nézi a storyt mit jelent?
Figyelt kérdés
Pasi véleménye érdekelne inkább. Ez jelentéktelen vagy ennek van jelentősége?okt. 23. 21:53
1/21 anonim válasza:
Azt, hogy felszínes a pasi ha a story magazint olvasgatja. Bugyuta bulvárlap.
2/21 A kérdező kommentje:
Instagram storyrol beszélek 🤣🤣
okt. 23. 22:02
4/21 A kérdező kommentje:
Komolyan es minden aldott nap megnezi az alkalmazott storyjat? Plusz mar szoltam is neki nem egyszer hogy latom hogy nezi …
okt. 23. 22:07
5/21 anonim válasza:
mi az, hogy szóltál neki? hát Te rakod ki mindenki elé, ha akarja nézheti.
Szerintem csak annyit jelent, hogy jócsaj vagy és szép/szexi storykat raksz ki. néha 1-2 mp-re ha látok kicsiben egy képet és vmi ismerős jócsaj van rajta, akkor én is rákattintok. Megnézem nagyban, aztán megyek tovább. nem gondolom, hogy a csaj fent akad azon, hogy én nézegetem, hogy ő szexi vagy szép.
Zavar, hogy nézi?
6/21 cinderella_ válasza:
Nem biztos, hogy "nézi" lehet átpörgeti, én is úgy szoktam, ha valaki után olyan jön, aki érdekel.
7/21 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nézi, ott állsz a gépe felett? :)
8/21 A kérdező kommentje:
Hat mutatja hogy nezte .. nem pirgeti tovabb mert watsh up-on es fb on is nezi
Watsh up-on rakell menni ott nincs tovabbporgetes ..
okt. 23. 22:31
9/21 anonim válasza:
Nekünk a részlegvezető mindenkit néz facebookon, képet, történetet, mindent. Fiúkat lányokat, nőket férfiakat egyaránt. Nagy ügy...
10/21 hungaroboy válasza:
És ha a főnök valami olyat talál ami káros a cégre nézve, akkor már szedheted is a cókmókodat. Ezt jelenti az, hogy nézegeti a "storydat".
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!