Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy nagyon jó fiúbarátotokról kiderülne, hogy titokban szagolgatta a használt bugyitokat, mit tennétek?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó lány barátom, de csak barát, semmi több, ráadásul a csaj leszbikus és mindketten párkapcsolatban élünk. Ma az ő lakásukon kávéztunk ketten és amikor elmentünk valahova, a kocsiban szólt, hogy otthon hagyta a telefonját. Mivel nemrég műtötték a térdét, felajánottam neki, hogy majd én felfutok érte. A fürdőben hagyta, de mivel ott volt a szennyeskosár, hát belenéztem és kiszúrtam az egyik bugyiját. Tuti az övé volt, mert jellegzetes és néha kilátszik, ha lejjebb csúszik a nadragja. Megnézegettem és jó mélyket szippantottam belőle, intenzív illata is volt. Amikor már úton voltunk akkor kapott el kisebb pánik, hogy ugyan ezt nem említette, de mi van, ha be van mondjuk kamerázva lakásuk, vagy véletlenül nem csuktam le szennyeskosarat, mert siettem és nem is emlékszem vissza tisztán az élmény miatt? Szerintetek ez véget vethet a barátságnak? Mi lenne a reakciód hasonló helyzetben?okt. 22. 18:31
A kérdező szavazást indított:
Semmi, meg sem említeném neki, lett egy jó napja
Nem említeném meg neki, de elhidegülne a barátság
Megemlíteném neki, de nevetnék és cikizném
Megemlíteném neki és lecseszném, hogy mit képzel
Megemlíteném neki és közölném, hogy nem a haverom már
Szóba se állnék vele többet
12 szavazat
2/3 anonim válasza:
Engem mem zavarna, bár az se zavart amikor a dekoltázsom bámulták vagy dudáltak utánam.
3/3 anonim válasza:
hogyne persze be van kamerázva :D te hülye azert dnnyire ne lihegd túl a dolgot nem egy bankba mentél
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!