Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfi prostikat mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi prostikat mennyire lecsoffadt nők szokták igényelni?

Figyelt kérdés
okt. 22. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Prostihoz járni sok pénz, akárki jár.

De, a nőknek azért elég ritkán kell fizetni a szexért, kapnak bárhol lőcsöt.

okt. 22. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
A férfi prostikat is a férfiak veszik igénybe :D
okt. 22. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Nem lennék benne biztos, hogy csak lecsoffadt nők fizetnek ezért. Habár nálam sosem volt probléma a szexhiánnyal, mindig voltak alkalmi partnereim és férfiak akik dugni akartak velem, nem egyszer gondolkodtam el fizetős pasin.

Sok férfit megkaptam anno (már férjem van) mindigis érdekelt milyen lehet egy fizetős pasi, aki csak velem és az én orgazmusommal foglalkozik nem pedig a sajátjával, előtte jól megmasszirozna (erotikus masszazsban sem volt sosem reszem) és nem arra menne a szex menete, hogy a pasi az önös vágyait élje ki, hanem az enyéimet. N

okt. 22. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

És a férjed nem tudod erre megkérni?

Nekem is harapófogóval kell kihúzzak mindent a feleségemből...

Hidd el a szeretett nőért szinte mindent megteszi egy férfi ha tudja mi is az amire vágyik.

okt. 22. 18:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!