Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki hova szokott utcalányhoz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hova szokott utcalányhoz, prostihoz járni? Egesz országra nézve is, szűk réteg de vannak akik szeretnek inkább utcai lánnyal lenni.

Figyelt kérdés

Ismétlem utcai lányokról beszélek.

Ki hova szokott, milyen helyeket tud ahogy fixen vannak akár többen?

Irjatok az egész országból helyeket.

okt. 22. 13:31
 1/6 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy sokak számára egy undorító de kérlek ne itt ítélkezz és vitatkozz mással.

Ez egy szűk réteg akik szeretik. Fogadd el.

Csak szeretnénk élni a vágyainknak.

okt. 22. 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
laktam a blaha és a keleti közt ahol a busz jár 7 éve. ott este álltak többen is. volt 4 éve pár népligetes. ott még most is biztos megy az üzem
okt. 25. 20:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Ócsai úton 2x mentem el mostanság M0 dugót kerülve, mi meglepő.

Mind 2x 3 csajszi állt kinn átlag/vékony alkat 1 husisabb volt, ő sem dagadt!!

Elég normálisnak tűntek és igényesnek. Nem mint 1-2 nő kamaraerdőnél

okt. 28. 23:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Frissítem a tegnapit.

Ma este 5kor 6an alltak kinn, felé fehér ember, másik fele roma. De kulturáltnak tűntek. Az egyikkel beszéltem az árakról, nemtudom h roma volt e v sem.

Sötét volt addigra már. Husis nagy mellek , nagy comb, fenék, volt pocak de nem volt kövér disznó.

SOS francia 6k

Melytorkos 12k

Minden is 20k

Volt meg valami 16 v 18ért azt nem jegyeztem meg.

(aki többször volt már utcai lánynál bárhol az országba írjon már kérem, kérdeznék 1-2- dolgot mert kirpobalnek veluk valami szokatlant.)

okt. 29. 18:35
 5/6 anonim válasza:
Én voltam. Kérdezz nyugodtan, akár privátban is.
jan. 18. 00:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Írtam 5ös, köszi.

Nyugodtan kommenteljetek, hátha mások is jutnak hasznos infokhoz helyekről, árakról, kihez érdemes menni stb stb

jan. 18. 20:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!